Connect with us

Reel Sektör

EFFIE TÜRKİYE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU…

Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin Effie Worldwide Inc. iş birliğiyle, reklam ve pazarlama sektörüne yönelik düzenlediği “Effie Türkiye Ödülleri’nin” kazananları belli oldu.

Bu yıl 13.defa düzenlenen Effie Ödülleri’nin Türkiye ayağında, 27’si sektörel, 15’i özel, toplam 42 kategoride başvuru kabul edildi. Yarışmacılar, en çok, “Özgün Marka Deneyimi ve Aktivasyonda Başarı”, “Markalı İçerik” ve “Ev Temizlik ve Bakım Ürünleri” kategorilerinde katıldı.

 Yelda Aktuna-Effie Türkiye 2021 Jüri Başkanı

Yelda Aktuna-Effie Türkiye 2021 Jüri Başkanı

“CESARETLİ İŞLERİ ÖDÜLLENDİRDİK”
Reklam ve pazarlama alanında örnek teşkil edecek cesaretli işleri ödüllendirdiklerini belirten Effie Türkiye 2021 Jüri Başkanı Yelda Aktuna: “Bu yıl Covid-19’un ortaya koyduğu zorluklara rağmen online gerçekleştirdiğimiz törende başarılar kazanan, cesaretli işler yapan yerli ve yabancı markaları ödüllendirerek sektörümüz için bir başarı yolu çizmeye devam ettik. Örnek teşkil ettiğini düşündüğümüz ödüllü kampanyalarla ilgili daha fazla bilgi için Effie Studio’yu takip etmenizi öneririz. Burada ödüllü vakalarla ilgili bilgi ve deneyimleri aktarmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir