Connect with us

Reel Sektör

ULUTEK TEKNOPARK, 2020 PATENT SIRALAMASINDA İLK 5’TE…

Patent Effect, Türkiye’deki teknoloji geliştirme yetkinliğinin en önemli göstergelerinden “2020 Patent Raporu’nu” açıkladı. Teknopark İstanbul 52 patentli firmayla ilk sırada yer aldı. Onu 49’la ODTÜ Teknokent, 41’le YTÜ Teknopark ve 37’yle İTÜ Arı Teknopark izledi. Ulutek Teknopark 36’yla ilk 5’e adanı yazdırdı. 

 

Prof. Dr. İrfan Karagöz-Ulukent Teknopark Genel Müdürü

Prof. Dr. İrfan Karagöz-Ulutek Teknopark Genel Müdürü

Ulutek Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, bünyelerindeki firmaları desteklemeye devam edeceklerini belirterek şunları söyledi: “Teknopark olarak firmalarımızın elde ettikleri başarılar nedeniyle mutluyuz. Ulutek Teknopark, bilgi birikimini kullanarak girişimciliğe ve yenilikçiliğe ev sahipliği yapmaya devam edecek. Devamlılığı sağlamak adına firmalarımızın proje sayılarını artırmaya, teşviklerden ve Avrupa Birliği fonlarından daha fazla yararlanıp bu listelerde daha da başarılı olması için elimizden geleni yapacağız.”

“İHRACATI ARTIRACAĞIZ”
Karagöz, Ulutek Teknopark’ta faaliyet gösteren firmaların patent sayılarını artıracaklarını ve ihracatta çıtayı yükseltmeye dönük çalışmaların süreceğini kaydetti.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir