Connect with us

Reel Sektör

“GELİN DAMAT FASHION DAY” 7- 8 NİSAN’DA…

Gelin Damat Dergisi imtiyaz sahibi Ferhat Muğurtay’ın “Evlilikmarket.com” ana sponsorluğuyla organize ettiği “5.Gelin Damat Fashion Day 2021” 7-8 Nisan’da başlıyor. İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek defilede birçok ünlü manken podyuma çıkacak.

5. Gelin Damat Fashion Day’in sahne arkasını “Altıer Academy” düzenleyecek. Line Diamond’ın takı sponsorluğunu üstlendiği defilede, 51 modacı 210 model gelinliğiyle yer alacak.

Ferhat Muğurtay-Gelin Damat Dergisi imtiyaz sahibi

Ferhat Muğurtay-Gelin Damat Dergisi imtiyaz sahibi

“AVRUPA’NIN EN BÜYÜK GELİNLİK DEFİLESİ”
Gelin Damat Dergisi imtiyaz sahibi Ferhat Muğurtay, Avrupa’nın “en büyük” gelinlik defilesini organize ettiklerini söyledi: “Covid-19 sürecinde durmak yerine daha hızlı ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. Dergimizin 17. Gelin Damat Fashion Day’in 5. yılında Avrupa’nın en büyük gelinlik defilesini hazırlıyoruz. Bunu gelinlik modasına yön veren 51 modacı ile birlikte gerçekleştiriyoruz.Üretim çalışmaları bir yıl süren çok özel 210 gelinlik tasarımını ülkemize ve dünyaya sunacağız.”

HES KODU İLE KAYIT
Covid-19 tedbirleri kapsamında sınırlı sayıdaki ziyaretçinin kabul edileceği etkinlik için kayıtlar www.gelindamat.com adresinden “HES kodu” ile yapılacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir