Connect with us

Yaşam

23.TÜRKİYE ON-LINE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI BAŞLIYOR…

End Productions’ın gerçekleştirdiği İpana 23. Türkiye On-Line Liselerarası Müzik Yarışması’na başvurular 16 Nisan’da sona eriyor. Bu yıl online düzenlenecek yarışmaya en çok katılım sağlayan ilk üç okula nakit para ödülleri, sorumlu öğretmenlerine ise akıllı cep telefonu verilecek.

22 yıldan bu yana düzenlenen Liselerarası Müzik Yarışması’nda adaylar; “En İyi İcra”, “Kız Solist”, “Erkek Solist”, “Enstrüman”, “Beste”, “Jüri Özel Ödülü” kategorilerinde yarışacak.

EN FAZLA KATILIM SAĞLAYAN LİSEYE 50 BİN TL
Yarışmada en fazla katılım sağlayan birinci lise 50 bin TL, ikinci lise 25 bin TL, üçüncü lise 15 bin TL nakit para kazanacak. En fazla katılım sağlayan birinci, ikinci ve üçüncü okulun sorumlu öğretmenlerine ise Samsung Galaxy Note 10 256 GB akıllı cep telefonu hediye edilecek. İcra dalı birincisi okul ise İpana Müzik Odası’nın sahibi olacak.

DEĞERLENDİRME 19 NİSAN’DA BAŞLAYACAK
Yarışmanın internet oylaması ve jüri değerlendirmesi 19 Nisan 2021’de başlayacak. Finale kalması için desteklenecek okulların 14 Mayıs 2021’e kadar oylanacağı yarışmada, finale kalan okullar 17 Mayıs 2021’de açıklanacak.

FİNALDE 120 PERFORMANS VİDEOSU YARIŞACAK
Final oylaması ve jüri değerlendirmesinin, 17 Mayıs 2021 ve 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacağı yarışmada; internet oylamasıyla grup ve bireysel katılımda en yüksek oyu alan 25 okul ve 25 kişi, jürinin ayrıca belirlediği 25 başarılı okul ve 25 kişi, finalde yarışma hakkını elde edecek. Beste kategorisinde ise internet oylamasından 10, jüri değerlendirmesinden 10 okul, toplam 20 okul finale kalacak ve finalde toplam 120 performans videosu yarışacak.

Liselerarası Müzik Yarışması’na başvuru hakkında ilgili detaylı bilgi “BANABAK” mobil uygulamasında.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir