Connect with us

Gündem

“BENİMDOSTUMO” SOKAK HAYVANLARINI KORUYOR…

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), Her Eve Bir Pati Derneği (HEPAD) ve Encander Derneği’nin, Eti Benim’O iş birliğiyle hayata geçirdiği “BenimDostumO” projesi; sokak hayvanının beslenme, barınma ve tedavileri için gereken sağlık cihazlarının temini için faaliyetlerini sürdürüyor.

Ürün ambalajlarını #BenimDostumO olarak düzenleyen ve HAYTAP, Encander ve HEPAD’ın logolarına ambalajı üzerinde yer veren “Eti Benim’O” reklam filmleriyle de tüketicilerin sokak hayvanlarına destek olma konusunda farkındalıklarını artırmayı amaçlıyor.

 Ahmet Şenpolat-HAYTAP Başkanı

Ahmet Şenpolat-HAYTAP Başkanı

“İHTİYACI OLAN HAYVANLAR İÇİN BARINMA EVİ YAPTIK”
HAYTAP Başkanı Ahmet Şenpolat, ihtiyacı olan hayvanlar için barınma evi yaptıklarını belirtti: “HAYTAP, kedi ve köpek dışındaki diğer tüm çiftlik ve yük hayvanlarının da korunması gerektiğine dair özgün ve kurumsal bir proje üretti. Eti Benim’O’nun, HAYTAP’a sağladığı katkılarla güçten düşmüş, yaşlı, yaralı ve tedaviye ihtiyacı olan hayvanlar için Bursa’da çok güzel bir barınma evi ve ahır yapıldı. Aynı zamanda iki yıldır beslenme giderlerinin bir bölümü de proje kapsamında karşılanmaya devam ediyor.”

Emre Demir-HEPAD Başkanı

Emre Demir-HEPAD Başkanı

“DERNEĞİMİZ YENİ BİR YAŞAM ALANI KAZANDI”
Eti Benim’O iş birliği ile merkezlerinde yeni bir yaşam alanı oluşturduklarını hatırlatan HEPAD Başkanı Emre Demir: “Eti Benim’O ile iş birliğimiz, iki yıl içerisinde yüzlerce çocuğumuzun yüzündeki gülümseme, kalbindeki heyecan oldu. Yardımlar sayesinde derneğimiz hem yeni bir yaşam alanı kazandı hem de kırsala terkedilen sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılayabildik. Önemli olan bu dostlarımızın mutluluğu.” dedi.

Zuhal Kadıoğlu-Encander Derneği Başkanı

Zuhal Kadıoğlu-Encander Derneği Başkanı

“PROJE İLE GEREKEN FONU SAĞLADIK”
Encander Derneği Başkanı Zuhal Kadıoğlu, proje sayesinde merkezin ihtiyaçları için gereken fonun sağlandığının altını çizdi: “Eti Benim’O ile iki yıldır devam eden iş birliğimiz sayesinde tonlarca kedi ve köpek maması aldık, merkezimize hemogram cihazı ile hayalini kurduğumuz biyokimya cihazını da temin ettik. Dernek olarak gerçekleştirdiğimiz onlarca kısırlaştırma operasyonlarına BenimDostumO projesi ile fon sağlamış olduk.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir