Connect with us

Gündem

ŞEKERBANK’A İKİ ULUSLARARASI ÖDÜL….

Şekerbank; “Global Banking and Finance Awards 2020”de Türkiye’nin “En İyi Sürdürülebilir Kalkınma Bankası” ve “En İyi KOBİ Bankası” ödüllerine layık görüldü.

Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Aybala Şimşek, aldıkları uluslararası ödülleri değerlendirdiği açıklamasında “sürdürülebilir tarım, finansal kapsayıcılık ve kadın bankacılığı, yerli üretim ve istihdam, enerji verimliliği ve iklim değişikliği” ana başlıkları altında “büyümenin finansmanına” odaklandıklarını söyledi.

Aybala Şimşek-Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı

Aybala Şimşek-Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı

“İNSAN ODAKLI BANKACILIK ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ”
“İnsan odaklı bankacılık anlayışıyla” faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Şimşek, “Bankamızın kurucuları olan Anadolu çiftçilerinden miras aldığımız doğa ve insan odaklı bankacılık anlayışımız, sürdürülebilir bankacılık alanında yaptığımız tüm faaliyetlerin özünü oluşturuyor. Şekerbank’ın DNA’sında var olan topluma ve çevreye değer katma bilinci, Covid-19 salgın süreciyle çok daha önemli hale geldi. Bu alandaki faaliyetlerimizin başarısının uluslararası tescili hepimiz için bir gurur vesilesidir.” dedi.

“DİJİTALLEŞME YATIRIMLARIMIZ DA SÜRDÜRÜLEBİLİR”
Şekerbank’ın dijitalleşme yatırımlarını da “sürdürülebilir bankacılık yetkinliklerini artırmaya yönelik” gerçekleştirdiğini belirten Şimşek, önümüzdeki dönemde bu alandaki çalışmaları kamuoyuyla paylaşacaklarını kaydetti.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir