Connect with us

Finans & Ekonomi

FORD OTOSAN KOCAELİ’DE ENDÜSTRİ 4.0 GURURU

Ford Otosan Kocaeli tesisleri, firmaları Endüstri 4.0 uygulamalarına göre derecelendiren Global Lighthouse Network listesine adını yazdıran Ford Grubu’ndan ilk, dünya otomotiv sanayinden de ikinci otomobil fabrikası oldu. Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “Türkiye bugün bu başarısı ile otomotivde Endüstri 4.0 trenini yakalamıştır.” dedi.

Ford Otosan’ın Kocaeli’ndeki fabrikası, firmaları “Endüstri 4.0” uygulamalarına göre derecelendirildiği Global Lighthouse Network listesine girerek büyük bir başarıya imza attı. Ford Otosan Kocaeli, bu listeye adını yazdıran Ford Grubu’ndan ilk, dünya otomotiv sanayinden de ikinci otomobil fabrikası oldu. Ondan önce BMW Regesburg tesisleri listede yer almıştı.

YENİGÜN: “TÜRKİYE OTOMOBİLDE ENDÜSTRİ 4.0 TRENİNİ YAKALADI”

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, bu önemli başarıyı şu ifadelerle değerlendirdi: “Akıllı fabrika olma hedefi ile geleceği öngörerek başladığımız bu yolculukta kaydettiğimiz ilerlemelerin uluslararası çapta onay görmesi, sadece bizler için değil, Türk otomotiv sektörü için de büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Türkiye bugün bu başarısı ile otomotivde Endüstri 4.0 trenini yakalamıştır. Sektöre örnek olan bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürler.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir