Connect with us

Finans & Ekonomi

“İŞLETMELER YAZILIM ÇÖZÜMLERİNE TEK NOKTADAN VE ENTEGRE ULAŞMAK İSTİYOR”

10 milyar TL’lik bulut bilişim pazarında ekosistemdeki iş ortaklarıyla birlikte büyümeyi hedeflediklerini ifade eden Uyumsoft İş Geliştirme Direktörü Turgut Erkaynak, “İşletmeler ihtiyaç duydukları yazılım çözümlerine tek bir noktadan ve entegre şekilde ulaşmak istiyor. E-ihracatı, WEB 3.0’ı, blok zincir teknolojilerini konuştuğumuz, iş süreçleri ve modellerinin hızla değiştiği günümüzde, 27 yılı aşkın bir süredir yurt içi ve yurt dışı firmalara destek oluyoruz. Entegrasyonlar ve stratejik iş birliklerini son derece önemsiyoruz. Girus ürün ailesi her ölçekteki işletmenin ihtiyaçlarına göre yeniden tasarlandı.” dedi.

 

Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün Türkiye’deki büyüklüğü 2022 yılında 410 milyar TL’ye yaklaştı. Bu tatardaki bilgi teknolojilerinin payı 195 milyar TL, bulut bilişimin payı ise 10 milyar TL civarda.

Uyumsoft İş Geliştirme Direktörü Turgut Erkaynak, 10 milyar TL’lik bulut bilişim pazarında ekosistemdeki iş ortaklarıyla birlikte büyümeyi hedeflediklerini söyledi. “KOBİ’lere özel bulut tabanlı ticari yazılımdaki yeni markaları Girus’la iş modelinde değişikliğe gittiklerini” ve “Girus ürün ailesinde yer alan yeni nesil yazılım çözümleriyle uçtan uca iş süreçleri yönetimi ve KOBİ’lerin dijital dönüşüm yolculuğunda önemli bir platform olmayı stratejik hedef belirlediklerini” açıklayan Erkaynak, “400’ü aşkın akredite iş ortağıyla yurt içi ve yurt dışındaki işletmelere bulut çözümleri ulaştıracaklarını” ifade etti.

10 milyar TL’lik bulut bilişim pazarında ekosistemdeki iş ortaklarıyla birlikte büyümeyi hedeflediklerini ifade eden Uyumsoft İş Geliştirme Direktörü Turgut Erkaynak, “İşletmeler ihtiyaç duydukları yazılım çözümlerine tek bir noktadan ve entegre şekilde ulaşmak istiyor.” dedi.

“ENTEGRASYON VE STRATEJİK İŞ BİRLİKLERİNİ SON DERECE ÖNEMSİYORUZ”
“Dünyada ve Türkiye’de bulut bilişim yazılım ve uygulamalarının her geçen gün büyümeye devam ettiğinin altını çizen Erkaynak, şunları dile getirdi: “İşletmeler ihtiyaç duydukları yazılım çözümlerine tek bir noktadan ve entegre şekilde ulaşmak istiyor. Entegrasyonlar ve bir platform olabilmek son derece önemli hale geldi. E-ihracatı, WEB 3.0’ı, blok zincir teknolojilerini konuştuğumuz, iş süreçleri ve modellerinin hızla değiştiği günümüzde, 27 yılı aşkın bir süredir yurt içi ve yurt dışı firmalara destek oluyoruz. Entegrasyonlar ve stratejik iş birliklerini son derece önemsiyoruz. Girus ürün ailesi her ölçekteki işletmenin ihtiyaçlarına göre yeniden tasarlandı. Bununla birlikte iş modelimizi güncelledik ve tamamıyla ekosistemimizdeki iş ortaklarımız kanalı ile yönetilmesinin kararını aldık. Aynı zamanda, büyükşehirlerde ve Anadolu’daki iş ortakları alanındaki büyümemizi devam ettireceğiz. Anadolu’daki her bölgede, müşterilerimize yerinde destek vermeyi hedefliyoruz. İş ortaklarımızı desteklemeyi ve hep birlikte büyümeyi hedeflediğimiz yeni iş modelimizin ekosistemimize ve sektörümüze hayırlı olmasını diliyoruz.”

“KOBİ’LERİ UÇTAN UCA DİJİTALLEŞTİRİYOR”
Girus ürün ailesinin küçük ve orta ölçekli işletmeler için özel olarak geliştirildiğini kaydeden Erkaynak, şu bilgileri aktardı: “Bu ürün ailemiz rekabet gücünü artırmak ve büyümelerine yardımcı olmak için tasarlandı. Girus ürün ailesi işletmelere, iş süreçlerinin yalınlaşması, bilginin tek noktadan yönetilmesi, teknolojik transformasyon, sürdürülebilirlik, maliyet avantajı gibi süreçleri bulut mimarisindeki platformunda sektör ve ölçek bağımsız sunuyor. Dünyanın her yerinde kullanılabilecek olan Girus bulut tabanlı ticari yazılımlar, yerli ve yabancı şirketlere uçtan uca dijitalleşmenin teknolojik altyapısını sağlıyor. KOBİ’leri uçtan uca dijitalleştiren Girus markasının çatısı altında; girusTİCARİ, girusCRM, girusHR, girusBORDRO ürünleri bulunuyor.

UYUMSOFT A.Ş. ÜRÜN AİLESİ…
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş., 100 binin üzerindeki yerli ve global müşterisinin uçtan uca dijital dönüşümünü sağlıyor. Uyumsoft A.Ş.’nin ürün ailesinde; Girus bulut tabanlı ticari yazılımlar (girusTİCARİ, girusCRM, girusHR, girusBORDRO) girus.uyumsoft.com ürün ailesinin yanı sıra, LioX Kurumsal Kaynak Planlama (LioXERP, LioXHR, LioXCRM) ürün ailesi; e-Uyum (e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-SMM, e-Defter, e-İrsaliye ve diğer tüm e-Belgeler) uygulamaları, Banka Bakiyem, uyumYEDEK, uyumİYS dahil 30’u aşkın yazılım ürün ailesi çözümleri yer alıyor.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir