Connect with us

Finans & Ekonomi

MITSUBISHI ELECTRIC TÜRKİYE 10 YAŞINDA…

Japon teknoloji devi Mitsubishi Electric, bu yıl Türkiye’de 10’ncu yılını kutluyor. Manisa’daki fabrikayı ziyaret eden Mitsubishi Electric Corporation Başkanı ve CEO’su Kei Uruma, Türkiye’ye duydukları güvenin altını çizdi. Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Şevket Saraçoğlu ise 10 yıldır imza attıkları projelere yenilerini ekleyeceklerini kaydetti.

 

 

Japon teknoloji devi Mitsubishi Electric, bu yıl Türkiye’de 10’ncu yılını kutluyor.

1921 yılında Japonya’da kurulan Mitsubishi Electric, Türkiye’deki faaliyetlerini 2012 yılından bu yana doğrudan yürütüyor. Japon teknoloji devi, Japonya ve Avrupa’daki birçok önemli yöneticisini İstanbul’daki 10’uncu yıl organizasyonunda ağırladı. Mitsubishi Electric Corporation Başkanı ve CEO’su Kei Uruma, Mitsubishi Electric Corporation Global Stratejik Planlama ve Pazarlama Grup Başkanı Noriyuki Shimizu, Mitsubishi Electric Europe Başkanı ve CEO’su Shunji Kurita, Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş. Başkanı Shingo Nonoue ve daha pek çok üst düzey yetkilinin yer aldığı heyet, Manisa’daki Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş. fabrikasına ziyaret gerçekleştirdi.

Mitsubishi Electric Corporation Başkanı ve CEO’su Kei Uruma:“Bir üretim üssü olarak Türkiye’ye büyük önem veriyoruz ve fabrikamızda yatırımlarımız hızla devam ediyor.”

“TÜRKİYE’YE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
Mitsubishi Electric Corporation Başkanı ve CEO’su Kei Uruma şunları söyledi: “Bu sene 10’uncu yılını kutladığı Türkiye’nin potansiyeline, stratejik konumuna, genç ve dinamik nüfusuna her zaman güvenerek çok büyük yatırımları burada gerçekleştiriyor. En önemlisi de bir üretim üssü olarak Türkiye’ye büyük önem veriyoruz ve fabrikamızda yatırımlarımız hızla devam ediyor, Türkiye’den dünyaya uzanan bir ihracat ağı oluşturuyoruz. Üretim gücüne inandığımız Türkiye’ye katma değer sağlayacak projeler hayata geçirmeye ve yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Şevket Saraçoğlu: “Türkiye’yi daha ileriye taşımak ve başarılarımızı sürdürülebilir kılmak için önümüzdeki 10 yılda da artan bir ivmeyle çalışmaya devam edeceğiz.”

“ARTAN İVMEYLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Şevket Saraçoğlu ise Türkiye’deki faaliyetlere ilişkin şu bilgileri aktardı: “Mitsubishi Electric olarak ülkemizde klimadan taze hava cihazlarına, endüstriyel otomasyon sistemlerinden kolaboratif ileri robot teknolojilerine, mekatronik CNC sistemlerinden asansör ve yürüyen merdivenlere kadar pek çok alanda hizmet veriyoruz. Mitsubishi Electric’in köklü inovasyon mirasını rehber alarak Türkiye’deki iş ortaklarımıza ve tüketicilerimize yeni nesil teknolojilerle en iyisini sunmak için çalışıyoruz. İmza attığımız başarılara yenilerini eklemek, sanayi firmaları ve yatırımcılar açısından önümüzdeki dönemde çok önemli ve stratejik bir konumda yer alacak Türkiye’yi daha ileriye taşımak ve başarılarımızı sürdürülebilir kılmak için önümüzdeki 10 yılda da artan bir ivmeyle çalışmaya devam edeceğiz.”

(Soldan sağa) Mitsubishi Electric Europe Başkanı ve CEO’su Shunji Kurita, Mitsubishi Electric Corporation Global Stratejik Planlama ve Pazarlama Grup Başkanı Noriyuki, Shimizu Mitsubishi Electric Corporation Başkanı ve CEO’su Kei Uruma ve Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Şevket Saraçoğlu

Mitsubishi Electric Corporation Başkanı ve CEO’su Kei Uruma, Mitsubishi Electric Corporation Global Stratejik Planlama ve Pazarlama Grup Başkanı Noriyuki Shimizu, Mitsubishi Electric Europe Başkanı ve CEO’su Shunji Kurita, Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş. Başkanı Shingo Nonoue ve daha pek çok üst düzey yetkilinin yer aldığı heyet, Manisa’daki Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim A.Ş. fabrikasına ziyaret gerçekleştirdi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir