Connect with us

Finans & Ekonomi

TAYVAN OTOMOTİV ELEKTRONİĞİ VE IOV ENDÜSTRİSİ TÜRK SANAYİCİLERİNE TANITILDI…

“Tayvan Otomotiv Elektroniği ve IOV Endüstri Fuarı”, webinarla Türk sanayicilerine tanıtıldı. Tayvan Dış Ticaret Merkezi (TAITRA) tarafından Tayvan Dış Ticaret Bürosu’nun (BOFT) desteğiyle düzenlenen online etkinliğe Tayvan Sanayi Bilim ve Teknoloji Uluslararası Strateji Merkezi ile ülkedeki uluslararası otomotiv teknolojisi üreticilerinden Clientron katıldı.

 

Yaklaşık 3 bin sektör kapsamındaki şirketin faaliyet gösterdiği Tayvan’ın otomotiv endüstrisi, 2020 yılında 22 milyar dolarlık üretime imza attı. 2021’i otomotivde “ittifak” yılı belirleyen ülkede, otomobil elektroniği ve IOV endüstrileri de hızla büyüyor. Türkiye, Tayvan’dan 2019’da 46 milyon, 2020’deyse ise 39,3 milyon dolarlık otomotiv parçası ithal etti.

TÜRK SANAYİCİLERİ FUARA DAVET EDİLDİ
Türk sanayicilerine yönelik “Tayvan Otomotiv Elektroniği ve IOV Endüstri Fuarı Webinar” programında Asya’nın önde gelen otomobil elektroniği fuarı Taipei AMPA hakkında da bilgiler aktarıldı. TAITRA Fuar Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Christie Huang, Türk Sanayicilerini fuara davet etti.

TAIPEI AMPA, 20-23 NİSAN 2022’DE
20-23 Nisan 2022 tarihleri arasında Tayvan’ın başkenti Taipei’de 36’ncısı gerçekleşecek fuarda otomobil parçaları ve aksesuarları konusunda uzmanlaşmış endüstri firmaları; makine, kalıp, sac, lastik, aydınlatmadan otomotiv multimedya ve IC’lere ve araç içi bilgisayarları alıcıların dikkatine sunacak.

Türk sanayicilerine yönelik “Tayvan Otomotiv Elektroniği ve IOV Endüstri Fuarı Webinar” programında Asya’nın önde gelen otomobil elektroniği fuarı Taipei AMPA hakkında da bilgiler aktarıldı. TAITRA Fuar Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Christie Huang, Türk Sanayicilerini fuara davet etti. 36’ncı AMPA, 20-23 Nisan 2022 tarihleri arasında Tayvan’ın başkenti Taipei’de gerçekleşecek 

180 ÜLKEDEN 500 FİRMA 1500 STAND AÇACAK
180 ülkeden 500 firmanın 1500 stand açması öngörülen fuarı 13 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. AMPA online’a ise 110 firmanın katılacağı ve 160 bin görüntülenme olacağı tahmin ediliyor. Taipei AMPA’da başta Tesla’nın tedarikçi firmaları Taya Electric, Fukuta Electric, PTT Oil, Mahle, Texas Ins., Protec, Rohde&Schwars ve EMU sektördeki pek çok şirket yer alacak.

GENİŞ VE KALİTELİ ÜRÜN YELPAZESİ TANITILACAK…
Taipei AMPA’da geniş ve kaliteli ürün yelpazesi; “baştan sona tedarik zinciri ve OEM hizmetleri ile Satış Sonrası; ICT Sanayinin temelleri üzerinde yükselen akıllı elektronik sistemlerle ilgili teknolojik önlemler, EV ortağı bulmanın etkili yolu, yüksek düzeyde ileri teknoloji ve bulut platformunun ve şarj sisteminin entegrasyonu ile Parçalar ve Çözümler; 5G uygulamaları, IOV çözümü yeni sunum ve ileri filo yönetim sistemi (FMS) ile Akıllı Hareket; C.A.S.E., daha hafif ve çevre dostu parça ve aksesuarlar ve motosiklet aksesuarları ile Yeni Trendler; EV ve IOV forumları, sanayinin ağır topları ve yeni piyasa trendleri ve sanayi teknolojisi” hem fiziki oramda hem de çevrimiçi teşhir edilecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir