Connect with us

Reel Sektör

TEKNOPARK İSTANBUL ULUĞ BEY TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ…

Türkiye’nin yüksek teknoloji merkezi Teknopark İstanbul’un her yıl bir bilim insanı adına ithaf etmeyi planladığı “Teknoloji Ödülleri” bu yıl ünlü Türk bilim insanı Uluğ Bey adına düzenlendi. Teknopark İstanbul’un başarılı girişimcilerine ödülleri; Uluğ Bey’in ölüm yıl dönümünde gerçekleştirilen törende takdim edildi.

Teknopark İstanbul Yönetim Kurulu ve Proje Değerlendirme Kurulu kararıyla başarılı bulunan girişimciler; “Yılın Girişimcisi”, “Yılın Kuluçka Firması”, “Yılın Patenti”, “Yılın Ticarileştirmesi”, “Yılın İstihdamı”, “Yılın Üniversite- Sanayi İşbirliği”, “Yılın Yöneticisi”, “Yılın Projesi” ve “Yılın Teknoloji Firması” kategorilerde ödüllere layık görüldü. Yılın girişimcisi seçilen Navlungo 25 bin TL’lik para ödülü alırken; Teknopark İstanbul’un dikkat çeken girişimcilerinden Turing Kimya, 50 bin TL’lik Değerlendirme Kurulu Özel Ödülü’nü almaya hak kazandı.

“GİRİŞİMCİLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Teknopark İstanbul’da yer alan firmaların Argeportala kayıtlı verileri baz alınarak; 2020’de en çok gelişim gösterenlerin ödüllendirildiğini belirten Teknopark İstanbul Genel Müdür Bilal Topçu, “Ödüllerimiz Teknopark İstanbul’da yer alan firmaların Argeportala kayıtlı verileri baz alınarak, Değerlendirme Kurulu üyelerinin takdirleriyle belirlendi, 2020 yılında en çok gelişim gösteren firmalara ödüllerini takdim ettik. Her yıl bir bilim insanı adına ithaf edilecek ödül törenimizi bu yıl, tarihi mirasımıza sahip çıkmak amacıyla Uluğ Bey adına ithaf ettik. Uluğ Bey Teknoloji ödüllerine layık görülüp burada ödül alan tüm şirketlerimizi tebrik ediyoruz. Teknopark İstanbul olarak ülkemizin yüz akı girişimcilerini her zaman desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

Uluğ Bey Teknoloji Ödülleri’ne layık görülen girişimciler ve kategorileri;
Yılın Girişimcisi – Navlungo Lojistik Kurucusu İsa Korkmaz
Yılın Kuluçka Firması – B2Metrik Yazılım – Murat Hacıoğlu
Yılın Patenti – Turing Kimya
Yılın Ticarileştirmesi – “Finansal uygulamalar” projesiyle Intertech
Yılın İstihdamı – Kuasar Marin
Yılın Üniversite-Sanayi İşbirliği – Pavotek
Yılın Yöneticisi – PIWorks (Mehmet Başar Akpınar)
Yılın Projesi-  “Genişbant uydu haberleşme sistemi” projesiyle Ctech
Yılın Teknoloji Firması – BMC Power

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir