Connect with us

Finans & Ekonomi

HALKBANK GLOBALDE YILIN “EN İYİSİ” SEÇİLDİ…

Halkbank, Steve Awards’ın bu yıl 18’inci defa düzenlediği “İş Dünyasının Oscarları” diye nitelendirilen “International Business Awards” ödül programında finansal hizmetler ve bankacılık alanında altın ödülü kazanarak, dünya genelinde “Yılın En İyi Bankası” seçildi.

Tüm dünyadan finans ve bankacılık sektöründe pek çok farklı kurumun yarıştığı International Business Awards’ta Halkbank; 7 altın, 12 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 20 ödül kazanarak, Türkiye’nin en çok ödül kazanan kurumu ünvanının da sahibi oldu.

“YENİ PROJELER GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Halkbank’tan gelen açıklama şöyle: “Yatırıma, üretime, istihdama ve ihracata dönüşen desteklerin ödüllerle taçlandırılmasından mutluluk duyuyoruz. Bu ödüllerin alınmasında katkısı bulunan başta müşterilerimiz, çalışanlarımız ve hissedarlarımız olmak üzere, tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Ödüllerin sağladığı motivasyonla Türkiye’nin kalkınması yolunda yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz.”

KADIN GİRİŞİMCİ DESTEĞİNE ALTIN ÖDÜL
Kadın girişimcilere destek ve cinsiyet eşitliği konusundaki çalışmalarıyla iki altın ödüle layık görülen banka; “En İyi Banka” (Company of the Year) ,”Yılın İnovasyonu” , “Finans Sektöründe En İyi İçerik” ve “Kurumsal İletişim” alanlarında da altın ödül kazandı.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir