Connect with us

Reel Sektör

MÜCEVHER SEKTÖRÜ “İSTANBUL JEWELRY SHOW”DA BULUŞUYOR…

Mücevher sektörü Informa Markets’in düzenlediği 50. Istanbul Jewelry Show’a hazırlanıyor. Bu yıl 07-10 Ekim 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanan fuar; katılımcılarla alıcılar arasında yeni iş anlaşmalarının gerçekleşeceği güvenli bir platform hazırlıyor.

Informa Markets’in “Informa AllSecure” sağlık ve güvenlik standartlarına uygun biçimde düzenleyeceği Istanbul Jewelry Show’da en yeni mücevher ürün ve hizmetleri görücüye çıkacak.

Şermin Cengiz-UBM Rotaforte'un Kurucu Ortağı

Şermin Cengiz-UBM Rotaforte’un Kurucu Ortağı

“YAN SEKTÖRLERE ÖNEMLİ GELİR KAYNAĞI”
Uluslararası fuarcılık şirketlerinden UBM Rotaforte’un Kurucu Ortağı Şermin Cengiz, fuarların düzenlendiği sektörlerin yanı sıra yan alanlara da gelir sağladığını söyledi: “Dünya ekonomisinin, hızla toparlanabilmesi için fuarlar kilit adreslerin başında geliyor. Fuarlar, sadece düzenlendiği sektöre değil, yan sektörlere büyük katkı sağlıyor. Taşımacılıktan, konaklamaya, yeme-içme sektöründen, stant yapımcılarına kadar 100’den fazla yan sektöre gelir kaynağı yaratıyor. 2019 yılında düzenlenen Istanbul Jewelry Show Mart ve Ekim fuarlarında; UFI hesaplama metoduna göre yapılan siparişler ve stant alanı kirası hariç, yan sektörler için 164,2 milyon TL’lik bir gelir oluşturdu.”

“FUARCILIK BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK”
Türkiye’de 2019 yılında düzenlenen 482 fuarda toplam 25.828.251 ziyaretçi ağırlandığını hatırlatan Cengiz, “2020 yılında ertelenen/iptal edilen fuarlarla bu sayıda bir düşüş olsa da gelecek yıllar için Türkiye, fuarcılık sektöründe büyümeye devam edecek.” dedi.

Fuarda, ihracatı arttırmak; ihraç ürünleri için yeni pazarlar bulmak ve satıcıların mevcut pazar payını korumasını sağlamak amacıyla "Uluslararası Alım Heyeti Programı" düzenlenecek.

Fuarda, ihracatı arttırmak; ihraç ürünleri için yeni pazarlar bulmak ve satıcıların mevcut pazar payını korumasını sağlamak amacıyla “Uluslararası Alım Heyeti Programı” düzenlenecek.

ULUSLARARASI ALIM HEYETİ PROGRAMI
Fuarda, ihracatı arttırmak; ihraç ürünleri için yeni pazarlar bulmak ve satıcıların mevcut pazar payını korumasını sağlamak amacıyla “Uluslararası Alım Heyeti Programı” düzenlenecek. Program kapsamında sektörün önemli firma ve markalarının temsilcileri “alıcı” konumunda ağırlanacak.

EN TREND TASARIM FİKİRLERİ DESIGNER MARKET’TA
Fuarda yer alacak tasarımcılar en yeni tasarımlarını; mücevher piyasasına yön veren tasarımların ilk kez sergilendiği, tasarımcıların üreticilerle bir araya gelerek fikir alışverişi yaptığı ve gelecek yılın mücevher tasarım fikirlerinin oluşturduğu özel alan “Designer Market’ta ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir