Connect with us

Reel Sektör

ZUCHEX EV VE MUTFAK EŞYALARI FUARI 16 EYLÜL’DE…

T.C. Ticaret Bakanlığı, İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri), ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) ve KOSGEB’in destekleriyle Tarsus Turkey’nin bu yıl 31. defa düzenleyeceği Zuchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı için geri sayım başladı. 16 Eylül 2021’de binlerce satın almacıya kapılarını açacak fuarda 1 milyar doların üzerinde ticaretin gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

2021 yılı ihracatını 5 milyar dolara çıkartmayı hedefleyen “ev ve mutfak eşyaları” sektörünün fuarı Zuchex 2021, 2 yıl aradan sonra ilk yüz yüze ticaret buluşması olacak. Dört gün sürecek organizasyonda; “Sofra ve Mutfak Eşyaları”, “Pişirme Ekipmanları”, “Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları”, “Ev Eşyaları”, “Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları” ve “Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde öncü firmaların en yeni koleksiyonları ve 2022 tasarımları sergilenecek.

 Zekeriya Aytemur-Tarsus Turkey Genel Müdürü

Zekeriya Aytemur-Tarsus Turkey Genel Müdürü

“BİRÇOK TİCARET FIRSATI DOĞACAK”
Dünyanın dört bir yanından gelecek binlerce satın almacının, katılımcı marka ve üreticilerin tasarımlarını en avantajlı koşullarla tedarik edebileceklerini ifade eden Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, katılımcı firmaların da yeni satış kanalları açarak birçok yeni ticaret fırsatları yakalayacaklarını söyledi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir