Connect with us

Teknoloji

TÜM SOHBET GRUPLARI “BİP’E” TAŞINIYOR

Dünya genelinde 80 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren iletişim platformu BiP yeni bir özelliği hayata geçirdi. “Grup Taşıma” özelliğiyle kullanıcılar diğer mesajlaşma uygulamasındaki grup ve sohbet geçmişlerini BiP’e taşıyarak iletişimlerine devam edebiliyor.

Diğer mesajlaşma uygulamalarından farklı biçimde kullanıcılar BiP’e mevcut sohbet gruplarını aktarırken, uygulamayı yüklemiş kullanıcıları tek tek seçmek zorunda kalmadan otomatik taşıyabiliyorlar.

 Burak Akıncı-BiP İletişim Teknolojileri ve Dijital Servisler Genel Müdürü

Burak Akıncı-BiP İletişim Teknolojileri ve Dijital Servisler Genel Müdürü

“TÜM KİŞİSEL VERİLER GÜVENDE”
BiP’te tüm kişisel verilerin şifrelendiğini belirten BiP İletişim Teknolojileri ve Dijital Servisler Genel Müdürü Burak Akıncı, konuya ilişkin şu bilgiler verdi: “Dünya genelinde 192 ülkede 80 milyonun üzerinde indirilerek global bir uygulamaya dönüşen uygulamamız; operatör fark etmeksizin mesajlaşma, sesli ve görüntülü arama özellikleriyle kesintisiz iletişim sunuyor. BiP’te tüm kişisel veriler şifreli ve güvende olup hiçbir üçüncü kişiyle paylaşılmıyor. Kullanıcılar kişisel verilerini reklam, promosyon veya kampanya gibi pazarlama faaliyetleri için paylaşma zorunluluğu olmadan güvenle kullanmaya devam edebiliyor.”

“HEDEFİMİZ: KULLANICI SAYISINI ARTIRMAK”
Kullanıcı sayısını artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Akıncı: “Hiçbir dayatma ve ayrımcılık yapmaksızın tüm kullanıcılarımıza şeffaf, eşit ve güvenli iletişim fırsatı sunuyoruz. Yeni duyurduğumuz ‘Grup Taşıma’ özelliğiyle de kullanıcıların BiP’e geçiş sürecini kolaylaştırıyoruz. Çok yakın bir zamanda ise HD kalitesiyle grup görüntülü görüşme hizmetindeki kişi sayısını artırmayı ve durum özelliğini de hayata geçirmeyi planlıyoruz. Hedefimiz BiP’in tüm dünyadaki kullanıcı sayısını artırmak.” dedi.

KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ MENÜ
Türk mühendislerin geliştirdiği uygulama; 106 dilde anlık çeviri, uygulama içinde para transferi, acil durum butonu, HD kalitesiyle 10 kişiye kadar sesli ve görüntülü grup görüşme özelliklerin yanı sıra; sohbet sabitleme, sohbet arşivleme, istenildiğinde kaybolan mesaj ve kişiselleştirilmiş menü seçenekleri sunuyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir