Connect with us

Finans & Ekonomi

VESTEL’E 65 İNOVASYON VE TASARIM ÖDÜLÜ…

Vestel, dünyanın en prestijli tasarım ve inovasyon ödüllerinden Plus X Awards’tan 65 ödülle döndü. Şirket ayrıca organizasyonunun “En Yenilikçi Marka 2021” özel ödülüne de layık görüldü.

20 yıldan bu yana uluslararası arenada düzenlenen tasarım ve inovasyon yarışması Plus X Awards, teknoloji, spor ve yaşam alanlarında küresel markaları ödüllendiriyor. Almanya’da düzenlenen organizasyonda Vestel, 65 ödül kazanarak yarışmanın tarihine geçti.

Turan Erdoğan-Vestel CEO’su

Turan Erdoğan-Vestel CEO’su

“SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ANLAYIŞIYLA ÜRÜN TASARLIYORUZ”
Sürdürülebilirlik anlayışıyla ürün tasarladıklarını ifade eden Vestel CEO’su Turan Erdoğan, devamında şunları dile getirdi: “Sürdürülebilir bir anlayışla ürünlerimizi yenilikçi, kullanıcı dostu ve çevreye duyarlı tasarlıyoruz. Üretimde sahip olduğumuz gücü tasarım vizyonumuza da taşıyarak, uluslararası ölçekte başarılara imza atıyoruz. Türkiye’yi dünyanın dört bir yanında gururla temsil eden bir marka olarak tasarımlarımızın dünya devlerini geride bırakması bizleri çok mutlu etti. Vestel olarak Türkiye’nin adını tasarımda da dünya markası yapma yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz.”

EN YENİLİKÇİ MARKA DA SEÇİLDİ
Vestel’in televizyonları ve elektrikli araç şarj istasyonlarından oluşan 7 ürünü 25 ödül alırken, Vestel UX (Arayüz) ekibinin kullanıcıya pratik  kullanım vadeden 7 projesi de 16 ödül kazandı. Lisanslı Vestel markası Sharp 2K20 Yeni Seri ailesindeki 6 ürünüyle, Plus X Awards’dan toplam 23 ödülle ayrıldı. Sharp’ın yeni seri akıllı buzdolabı, ankastre fırın, çamaşır, bulaşık ve kurutma makinesi tasarımları getirdiği ödüllerle Plus X Awards organizasyonunun özel ödülü “En Yenilikçi Marka 2021” unvanını da Vestel’e verdi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir