Connect with us

Yaşam

“BÜYÜBİTKİ” EVLERİ YEŞİLLENDİRİYOR…

Üç kadın girişimci, bitkileri ev yaşamına taşıyacak bir proje için kolları sıvadı. Büyübitki markasını kuran Ayşe Can Bayraktar, Neslihan Ekinci ve Sibel Şavkın; tohum tüpü, çimlendirme toprağı, bitki isim çubuğu, saksılar ve saksı tabakları dahil; bir bitkiyi büyütmek için gerekli tüm detayları içeren kutular tasarladı.

Büyübitki markası kurucuları, hazırladıkları tohum paketlerle; tohumunu kendi ektiği bitkiyi yetiştiren ve tüm aşamalarında el emeği göstermeyi seven bitkiseverlere ulaşmayı hedefliyor.

Bitki yetiştirmek için ihtiyaç duyulan her şey gönderiliyor.

Bitki yetiştirmek için ihtiyaç duyulan her şey gönderiliyor.

YENİ BAŞLAYANLARA UYGUN ALTERNATİFLER
Büyübitki toprak ve sukulentler ayrı ayrı kutularda olmak üzere; ilk etapta en kolay yetişen ve en dayanıklı 4 çeşit sukulent türü sunuyor. İçeriğinde 1 adet Zebra- Haworthia fasciata ‘’Royal Princess’’ Sukulent, 1 adet el yapımı sırlı seramik saksı ve tabağı, 250 gr volkanik toprak ve 1 adet bitki isim çubuğu olan Sukulent Kutusu, bitki yetiştirmeye yeni başlayanlar için düşük iç mekan ışığına toleranslı ve evcil hayvanlar için de oldukça güvenli alternatifler arasında yer alıyor.

REYHAN, MAYDONOZ, ROKA VE MARUL İÇEREN 4’LÜ TOKUM
1 adet Roka Tohum Tüpü, 1 adet Marul Tohum Tüpü, 1 adet Reyhan Tohum Tüpü, 1 adet Maydanoz Tohum Tüpü, 4 adet el yapımı seramik sırlı tabak, 4 adet cocopeat ve 4 adet bitki isim çubuğunun yer aldığı 4’lü Tohum’la tüm yıl ekim yapılabiliyor. Kutuda yer alan bitkileri yetiştirmek için ihtiyaç duyulan her şey kutuda bulunuyor.

KEKİK VE LAVANTA
İç mekanlarda, oda sıcaklığında tüm yıl ekim yapılabilecek bir diğer alternatif paket ise, Kekik ve Lavantalı Premium Tohumu. Kutuda 1 adet lavanta tohum tüpü (25-30 adet tohum), 1 adet kekik tohum tüpü (25-30 adet tohum), 2 adet el yapımı seramik saksı ve tabakları, 200 gr çimlendirme toprağı ve 2 adet bitki isim çubuğu gönderiliyor.

Büyübitki hakkında detaylı bilgi: https://www.buyubitki.com/

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir