Connect with us

Eğitim

10 BİN ÖĞRENCİ BİLİMLE BULUŞUYOR…

Borusan Grubu; Borusan Kocabıyık Vakfı, Young Guru Academy (YGA) ve gönüllü Borusan destekçilerinin iş birliğiyle yaklaşık 10 bin öğrenciyi bilim setleriyle buluşturuyor. “Bilimle Parlayan Çocuklar” projesi kapsamında toplanan bağışlarla çocuklar geleceğin bilim insanı olma hedefine teşvik edilecek.

Bayram coşkusunu tüm çocukların yaşamasını amaçlayan Borusan, bilim setlerinin yanı sıra farklı yaş gruplarına yönelik bilim ve sanat atölyeleri de planladı.

23 OKULA BİLİM SETİ
Türkiye’nin farklı bölgelerinden toplam 23 okuldan yaklaşık 10 bin öğrenci bilim setlerine kavuşacak. Okullara ulaştırılacak bilim setleri okulların demirbaşı haline gelecek ve her yıl bir öncekinden daha fazla çocuğun erişimine sunulacak.

İKİ ONLINE ATÖLYE
Çocuklarda bilim ve sanat alanında farkındalık oluşturmayı amaçlayan Borusan; 23 Nisan’a özel iki online atölye hazırladı:

Bilimle Parlayan Eller Atölyesi:
Young Guru Academy (YGA) ile ortaklaşa düzenlenen “Bilimle Parlayan Eller Atölyesi” kapsamında çocuklar kendileri veya ebeveynleri yardımıyla kartondan robot el yapacaklar. “Bilimle Parlayan Eller Atölyesi” canlı olarak 23 Nisan Cuma günü saat 11.00’da Borusan Holding’in YouTube sayfası https://www.youtube.com/user/borusanholding canlı yayınlanacak.

Çok Renkli Sanat Atölyesi:
Bilim atölyesini takiben Borusan Contemporary ve DC Art’nin  “Stencil Baskı Atölyesi” gerçekleşecek. 23 Nisan Cuma günü saat 13.00’da başlayacak atölye Borusan Contemporary Youtube sayfası https://www.youtube.com/user/borusancontemporary üzerinden minik seyircileriyle buluşacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir