Connect with us

Reel Sektör

“BİRCOM VE ZOOM’DAN” VİDEO İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ…

Dünya genelinde hizmet veren birçok markanın Türkiye’deki dağıtım, lokalizasyon, eğitim, saha kurulum desteği, merkezi yönetim hizmetleri ve satış sonrası hizmetlerini sağlayan Bircom, Zoom ile bir araya geldi. Yapılan iş birliği kapsamında iki firma kurumlara video iletişim çözümleri sunacak.

Kurumların bilişim ve telekom alanındaki ihtiyaçlarına çözüm geliştiren Bircom, iletişim çözümleri için sağladığı hizmetleri büyütüp; kurumların bilişim ve telekom alanındaki taleplerine çözüm sunan Zoom’la entegre çalışmasını sağlayacak.

Can İlkhan-Bircom CEO’su

Can İlkhan-Bircom CEO’su

“UZAKTAN ÇALIŞMAYA UYGUN ÇÖZÜM GELİŞTİRİYORUZ”
Bircom CEO’su Can İlkhan, Covid-19 salgınıyla yaygınlaşan “uzaktan çalışma” modeline uygun çözümler geliştirdiklerini ifade etti: “Covid-19 ülkemiz de dahil olmak üzere, pek çok ülkede evden çalışmayı bir seçenek haline getirdi. Bircom olarak video konferans, sesli konferans ve kurumsal kulaklık çözümlerimizle evden çalışma ortamına geçiş yapan şirketlerin ihtiyaçlarını karşılayacak profesyonel çözümler sunmaktayız.”

“İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNİN KAPSAMINI GENİŞLETECEĞİZ”
Kurumlara sundukları iletişim çözümlerinin kapsamını genişletmeyi hedeflediklerini belirten İlkhan devamında şunları dile getirdi: “Ayrıca kişisel kullanım ve evden çalışan personel için ise yüksek ses kalitesine sahip kulaklık, kamera ve workstation çözümleri de sağlayacağız. Ürün portföyümüz arasında yer alan bütünleşik iletişim çözümlerimizi Zoom ürünlerine entegre ederek online toplantı ihtiyaçlarına tümleşik çözümler üreteceğiz.”

“UZUN SOLUKLU BİR ÇALIŞMA AMAÇLIYORUZ”
İlkhan, yapılan iş birliği sayesinde Bircom ve Zoom’un “uzun soluklu bir çalışma” amaçladığının altını çizdi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir