Connect with us

Yaşam

“Bİ’ YETENEK KİM” BAŞLIYOR…

Kınay Global ve 21 Medya ortaklığıyla düzenlenen beste ve ses yarışması “Bi’ Yetenek Kim” başlıyor. Bu yıl üçüncü defa düzenlenecek yarışmaya katılmak isteyenler 1 Nisan 2021’den itibaren başvurabilecek.

Kınay Global ve 21 Medya’nın hayata geçirdiği, Karnaval Grup’un medya sponsorluğunu üstlendiği “Bi’ Yetenek Kim” online düzenlenecek.

“AMACIMIZ SANATÇI HAKLARINI KORUMAK”
Yarışmayla ilgili Kınay Global ve 21 Medya şu açıklamayı yayınladı: “Bu yarışma ile amacımız sadece Türkiye’de dinlenen müziği bulmak değil aynı zamanda sanatçıların müziğini duyurmak için ve haklarını korumak için ‘Dijital Haklardan Gelir Elde Etme, Dünya Genelinde Telif Haklarını Kaydettirme ve Koruma, Telif Haklarından Para Kazanma, Zaman Damgası ile Eserlerini Koruma Altına Alma, Korsana Karşı Parmak İzi Denetleme Sistemi ile Korsan Sayfalardan & Platformlardan Kaldırılması’ konularında sanatçı adaylarını bilgilendirmek ve müzik endüstrisine adapte olmalarını sağlamaktır.”

PARA ÖDÜLÜ VE FESTİVALDE SAHNE ALMA FIRSATI
Yarışma kapsamında dereceye girenlere 35.000 TL nakit olmak üzere 50.000 TL’ye varan para ödülü ve festivallerde sahne alma garantisi verilecek.

DİJİTAL GELİRLERİN İLK 3 AY YÜZDE 70’İ SANATÇIYA VERİLECEK
Ayrıca yarışmaya katılanların kazanacağı dijital gelirlerinin yüzde 70’i; Covid-19 döneminde zorluk yaşayan sanatçılara ve sanatçı adaylarına destek olmak amacıyla ilk 3 ay süresince eser sahibine verilecek.

Yarışma hakkında detaylı bilgi ve başvuru için: https://www.biyetenek.kim/

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir