Connect with us

Reel Sektör

FİLLİ BOYA, 50 BİNDEN FAZLA BİNANIN “ISI KAYBINI” ÖLÇTÜ

Enerjinin daha verimli kullanılması amacıyla 2020 yılından bu yana Türkiye genelinde 40’dan fazla ilde termal kameralarla çekim yapan Filli Boya Isı kaybı Ölçüm Ekipleri, 50 binin üzerinde binanın ısı kayıplarını ücretsiz ölçümledi. İki etaptan oluşan “Roadshow” kapsamında illeri ziyaret eden ekipler, ısı kaybı ölçüm raporlarında binalarda belirlenen ısı kayıplarını bina sahiplerine iletti.

Filli Boya, yenilikçi ürün ve teknolojileri ile binaların sadece ısıtmada elde ettiği tasarruf sayesinde yaklaşık 9,6 milyar metreküp “daha az” doğalgaz kullanılmasını sağlayarak ülke ekonomisine ve çevreye katkıda bulundu.

TOPLAMDA 190 MİLYON METREKARE ÜZERİNDE ISI YALITIMI
Filli Boya, 2003 yılından bu yana 190 milyon mektekare üzerinde Isı Yalıtım uygulamasını gerçekleştirerek ekonomiye ve çevreye sağladığı katkının yan sıra, toplamda yaklaşık 7,6 milyon hane halkına daha konforlu ve sağlıklı yaşam ortamı hazırladı.

HER BİNA İÇİN ÖLÇÜMLEME
Filli Boya Isı Ölçüm Ekipleri 2020 yılında 40’ın üzerinde ilde binalarda ısı ölçümleri gerçekleştirirken, bu yıl 19 Ocak-12 Mart tarihleri arasında 30 ili ziyaret etti. Isıtma ve soğutmada kullanılan enerjinin daha verimli tüketilmesi amacıyla yola çıkan Isı Kaybı Ölçüm Ekipleri binalarda termal kamera ile çekim yaparak her bina özelinde farklı derecelerde tespit edilen ısı kayıplarını belirledi.

YARI YARIYA TASARRUF
Filli Boya’nın Dalmaçyalı İleri Isı Yalıtım Sistemleri’ni binalarına uygulayanlar ısıtma ve soğutma giderlerinde yarı yarıya tasarruf sağlayabiliyor.

Filli Boya Isı Yalıtımı Ölçüm Ekipleri’nin binalarında ücretsiz keşif yapmasını isteyenler https://www.dalmacyali.com.tr/hizmetlerimiz/ucretsiz-kesif üzerinden taleplerini iletebilir.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir