Connect with us

Finans & Ekonomi

YILIN EN İTİBARLI İLAÇ ŞİRKETİ ABDİ İBRAHİM…

Marketing Türkiye’nin Akademetre Research & Strategic Planning’in “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırmasındaki bilgileri esas aldığı “The ONE Awards 2020 Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” belirlendi. TÜRK ilaç sektörünün 19 yıldır lideri konumundaki Abdi İbrahim, The One Awards’ta ilaç kategorisinde yılın en itibarlı şirket seçildi.

 

Bu yıl 53 kategoride 7’ncisi gerçekleştirilen “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırması kapsamında 12 ilde bin 200 kişiyle görüşüldü.

“PEK ÇOK ÖDÜLDEN DAHA KIYMETLİ”
Abdi İbrahim Kamu İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörü Dr. Oğuzcan Bülbül, “yılın en itibarlı ilaç firması seçilmenin” firmaları açısından pek çok ödülden daha kıymetli olduğunu söyledi.

Oğuzcan Bülbül- Abdi İbrahim Kamu İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörü

“COVID-19 SALGINI BAZI SEKTÖRLERİN ÖNEMİNİ ORTAYA KOYDU”
“Ödülümüzün insanlığın ve ülkemizin içinden geçtiği Covid-19 pandemisi dönemine rast gelmiş olması, onun anlam ve değerini daha da artırıyor. Pandemi süreci, bazı sektörlerin ülkeler için önemini net bir biçimde ortaya koydu. Şüphesiz ki bunların başında ilaç sektörü geliyor.” diyen Bülbül, şunları dile getirdi: “109 yıldır bu topraklarda şifa dağıtan, ülkemizin yüzde 100 yerli ve lider ilaç şirketi olarak bu zor dönemde büyük bir sorumlulukla hareket ettik. 109 yıldır devam eden iyileştirme yolculuğumuzda sayısız defalar yaptığımız gibi bundan sonra da dokunduğumuz hayatları iyileştirmeye devam edeceğiz. Çabalarımızın karşılıksız kalmaması, tıpkı bugün olduğu gibi çok anlamlı ödüller almamız bizi mutlu ediyor ve bize ilham veriyor. Bundan sonra da iklim değişikliği ile mücadele ve bu çerçevede 2030 yılında karbon nötr Abdi İbrahim olma hedefimiz ve hayata geçireceğimiz toplumsal yatırım programlarıyla hayatı ve geleceği iyileştirmeye devam edeceğiz.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir