Connect with us

Finans & Ekonomi

TÜRKİYE’NİN İLK METAL KARTI…

Öncü fintech kuruluşlarından Papara;  Türkiye’nin ilk metal kartını kullanıma sundu. Papara Metal Card, kullanıcılarına birçok hizmet ve ödeme avantajı sağlıyor. 

Türkiye’de “ödeme teknolojilerini dönüştüren” şirketlerden Papara; dünya genelinde “prestij göstergesi” kabul edilen metal kart uygulamasına imza attı. “Papara Metal Card” şimdilik yalnızca 1.000 kullanıcıyla sınırlandırıldı.

Ahmet Faruk Karslı-Papara CEO’su

“TÜRKİYE’NİN EN DEĞERLİ KARTINI HAZIRLADIK”
Türkiye’nin en değerli kartını” ürettiklerini ifade eden Papara CEO’su Ahmed Faruk Karslı, konuya ilişkin şu bilgileri verdi: “Kullanıcılarımıza çok değer veriyoruz. Ekipçe; Türkiye’nin en değerli kartını üreterek onlara verdiğimiz değeri göstermek istedik. Değerliden kastımız, “yapımında metal” ve “üretiminde çelik madde” kullanmamız. Türkiye’de ilk defa plastik olmayan bir ödeme aracı kullanıma sunuluyor. Beta aşamasındaki Papara Metal Card’ı şimdilik yalnızca 1.000 kişi kullanabilecek ancak kısa bir zaman sonra tüm kullanıcılarımıza ulaştıracağız.”

 

PASLANMAZ ÇELİKTEN ÜRETİM
18 gram paslanmaz çelikten imal edilen kartın plastiklerden farkı; kart üzerinde yer alan tüm bilgilerin metale lazer kesimle işlenmesi. Diğerlerine kıyasla daha ağır ve dayanıklı olan metal kartın, uzun süre yıpranmadan kullanılacağı öngörülüyor.

ÜCRET TALEP EDİLMEYECEK
Metal Kart’a kapalı beta programı süresince herkes sahip olamayacak. Kullanıcılardan ücret talep edilmeyecek. Tüketiciler, banka kartı harcamaları karşılığında kazandıkları “nakit geri ödemelere” erişebilecek; kendilerine özel “Papara asistanları” ise tüm finansal ihtiyaçlarını karşılayacak.

TEMASSIZ ÖDEME KOLAYLIĞI
“Türkiye’nin ilk metal kartı” unvanına sahip kart; kullanıcıya temassız ödeme kolaylığı da sunuyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir