Connect with us

Finans & Ekonomi

12 SAATTE 12’ŞER DAKİKALIK 8 BİN 610 CANLI İŞ GÖRÜŞMESİ…

“Türkiye’nin iş odaklı ilk dijital tanışma etkinliği” 12dakika.com Projesi; 12 Aralık 2020 tarihinde saat 12.12’de başlayan ve 12 saat süren tanıtım programında 29 ülkeden 4 bin 576 iş insanını buluşturdu. Proje sahiplerince ciddi ekonomik hareketliliğe vesile olacağı ön görülen etkinlik, her ayın 12’sinde devam edecek.

 

Peter Vesterbacka

29 ülkenin 165 şehrinden 4 bin 576 iş insanının katıldığı ve “dünyanın en büyük girişimcilik organizasyonlarından Slush’ın kurucusu Peter Vesterbacka’nın Finlandiya’dan canlı açılış konuşmasıyla başlayan” 12dakika.com’un tanıtım etkinliğinde 12’şer dakikalık 8 bin 610 bire bir iş görüşmesi yapıldı.

80 İŞ İNSANINDAN 12’ŞER DAKİKALIK SUNUM
12 saat süren ilk buluşmada 80’den fazla alanında uzman iş insanı 12’şer dakikalık sunumlarla bilgi ve deneyimlerini aktardı. Etkinlik, Türk mühendislerce hayata geçirilen Finlandiya merkezli girişim Deal Room’un teknolojisi ile Valorem Team ve Logo yazılımın desteğiyle gerçekleşti.

12 Dakika Projesi’ni hayata geçiren Ziya Kızıltan ve Ömürden Sezgin

“ÇOK CİDDİ EKONOMİK HAREKETLİĞE VESİLE OLACAK”
12 Dakika Projesi’ni hayata geçiren Ziya Kızıltan ve Ömürden Sezgin, tanıtım programındaki binlerce görüşmenin ve olumlu geri dönüşlerin “etkinliğin ekonomide çok ciddi hareketlilik meydana getireceğinin” sinyali olduğunu kaydetti. Kızıltan ve Sezgin, bundan sonra da her ayın 12’sinde Türkiye’nin birçok sektörüne özel farklı temalarla etkinlikler düzenleyeceklerini, “sadece ulusal değil, global pazarlara da ulaştıran iş birliklerinin kurulabileceği bir güce erişmeyi hedeflediklerini” söyledi.

 

12 OCAK ETKİNLİĞİNİN KONUSU E-TİCARET VE E-İHRACAT
12dakika.com’un 12 Ocak 2021 tarihindeki etkinliğinin ana konusu “E-ticaret ve E-İhracat”. Etkinliğe bu alanlarda çalışan Türkiye ve dünyada bu alanda faaliyet gösteren binlerce kişinin katılması bekleniyor.

KATILIMCILAR ÖNCESİNDE KİŞİSEL PROFİL OLUŞTURUYOR
Bu etkinlikte yer almak isteyenler öncesinde platforma kayıt olup profillerini oluşturuyorlar ve hangi konularda iş birliklerine açık olduklarını belirtiyorlar. Profillerin karşılıklı incelenmesi sonucu birbirlerine görüşme taleplerini iletiyorlar.

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir