Connect with us

Finans & Ekonomi

ANADOLU ISUZU’NUN KENDO VE GRAND TORO’SUNA İTALYA’DAN TASARIM ÖDÜLÜ

Dünya çapındaki tasarım yarışmaları arasında en prestijliler arasında yer alan İtalya merkezli A’ Design Award’in “Vehicle, Mobility and Transportation Design” kategorisinde Anadolu Isuzu’nun Kendo modeli “Gold”, Grand Toro modeliyse “Silver” ödülüne layık görüldü. Anadolu Isuzu, 2018’deki A’ Design Award’de de aynı kategoride 3 ödülün sahibi olmuş; Ar-Ge Tasarım Ekibi’ne “Innovator of the Year” ödülü verilmişti.

 

 

13 metre boyundaki servis, okul ve kısa mesafeli şehirler arası ulaşım aracı Kendo, Anadolu Isuzu’nun “dijital, keskin ve teknolojik tasarım dilinin” ilk üyelerinden biri. CNG ile çalışan araç; “dramatik oranları, aerodinamik gövdesi, dinamik led sinyal ve gündüz sürüş lambaları, dijital gösterge paneli ve kullanıcı deneyimi tasarımıyla” öne çıkıyor.

Anadolu Isuzu Kendo Modeli

SERVİS VE OKUL OTOBÜSÜ İÇİN EKONOMİK VE YEŞİL BİR ÇÖZÜM
Maksimum oturma kapasiteli araçta, orta bölümündeki katlanır koltuk sistemiyle “ayakta durma ve tekerlekli sandalye alanına dönüşme” seçeneği bulunuyor. Araç, servis ve okul otobüsü taşımacılığı için ekonomik ve yeşil bir çözüm sunuyor.

Anadolu Isuzu Grand Toro Modeli

KISA MESAFELİ SERVİS, TURİZM VE HAVAALANI TAŞIMACILIĞI İÇİN İDEAL
8,5 metre uzunluğundaki ve en düşük yakıt tüketiminin hedeflendiği Grand Toro modeliyse; Novo, Turkuaz ve Visigo araçlarındaki deneyimle kısa ve orta mesafeli servis, turizm ve havaalanı taşımacılığı için tasarlandı. Anadolu Isuzu’nun yeni tasarım çizgisini sergileyen araç, rakiplerine nazaran hem sürücü hem de yolcular için daha geniş düzen ve bagaj kapasitesine sahip. Üç yan kapağı sayesinde bagaj yükleme ve boşaltma işlemi rahatça gerçekleşebiliyor.

 

 

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir