Connect with us

Finans & Ekonomi

BİTAYPAY’LA ALIŞVERİŞLERDE KRİPTO PARA DÖNEMİ

Bitay Teknoloji’nin pratiğe dönüştürdüğü Türkiye’de ilk niteliğindeki ödeme sistemi BitayPay; dijital cüzdanlardaki kripto paralarla alışveriş imkanı sunuyor. Ödeme sistemlerinde yeni bir dönem açan BitayPay’deki kripto para alışverişlerinde komisyon ve blokaj süresi yok. Kripto para yatırımcıları temassız ödeme yapabilecek.

 

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinin ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) limitleri artırmasının etkisiyle temassız ödemeler yaygınlaştı. Bu arada kripto paralarla akıllı telefonlar aracılığıyla QR kodu okutarak ödeme de mümkün kılındı.

Bitay Teknoloji de ödemelerde kripto para tercihindeki hızlı artış dikkate alınarak BitayPay sistemini geliştirdi. Hızlı ödemeye fırsat tanıyan sistemdeki yazılım ayrıca kripto paralardaki fiyat değişikliğini de sabitleyerek alışverişin her iki tarafını da kur farklarına karşı koruyor.

Niyazi Yılmaz-Bitay Teknoloji CEO’su

“ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER OLUŞTURACAK”
Bitay Teknoloji CEO’su Niyazi Yılmaz, Türkiye’de ilk olan kripto parayla yeni nesil ödeme sistemi BitayPay için, “Kendi yazılım ekibimizin yazdığı ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nden atanan 2 akademisyen ve 1 bilirkişinin incelediği ve gelişimine katkı sağladığı borsamız, ülke ekonomisine katma değer yaratma potansiyeli sebebiyle devlet desteği de almaya hak kazanan bir yapı.” dedi.

“RİSKSİZ, GÜVENLİ, MASRAFSIZ VE KESİNTİSİZ”
Hayata geçirdikleri BitayPay’le “anında QR koduyla temassız ve hızlı ödeme alabilmenin yanı sıra ülke sınırları içinde risksiz, güvenli, masrafsız ve kesintisiz bir şekilde kripto para transferine olanak tanıdıklarını” belirten Yılmaz, sistem hakkında şu bilgileri de verdi: “Alışveriş yapan kripto para sahiplerinin en kaliteli hizmeti almalarına ve işyerlerinin sunduğu anlık kampanyalardan yararlanmalarına olanak sunuyoruz. Kurulan sistem tamamen vergi mevzuatına uygun şekilde işliyor. Ayrıca kullanıcılara sunduğumuz faydaya ek olarak, BitayPay ile işyerlerine de ücretsiz altyapı olanağı sunuyor ve satışlarını arttırmaları yönünde onları destekliyoruz.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir