Connect with us

Finans & Ekonomi

ANADOLU GRUBU’NUN ÜRETTİĞİ ENTÜBASYON VE NUMUNE KABİNLERİ 19 İLDE HİZMETTE

Anadolu Grubu bünyesindeki Isuzu, Garenta, KIA ve KNS Otomotiv’in destekleriyle Covid-19’la mücadele sürecine katkıda bulunmak amacıyla üretilen entübasyon ile biyolojik numune alma kabinlerini 19 ildeki hastane ve sağlık müdürlüklerine teslim etti.

 

Entübasyon kabinleri; Covid-19 testleri sırasında sağlık personeli ve hastane ortamı için maksimum seviyede virüs koruması sağlıyor. Ayrıca yatan hastalara entübasyon operasyonu uygulanırken sağlık çalışanlarının güvenle örnek alabilmesine imkân tanıyor. Her kullanımdan sonrasında kabininin içi dezenfekte ediliyor.

HEM ÖRNEĞİ ALAN HEM DE VEREN KORUNUYOR
Biyolojik örnek alma kabini ise ayaktan tedavi gören hastalardaki numune işleminde hastane personelini ve örnek vereni virüs bulaşma riskinden uzak tutuyor. Hasta veya virüs şüphesi olan kişiyle izole delikler sayesinde herhangi bir temas gerçekleşmiyor.

 

COVID-19 MÜCADELESİNE 30, MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA 5 MİLYON LİRA
Covid-19’la mücadeleye 30 milyon lira kaynak ayıran ve Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon lira bağışlayan Anadolu Grubu’nun bünyesindeki Isuzu, KIA ve Garenta’nın destekleriyle üretilen kabinler; İstanbul, Kocaeli, Manisa, Trabzon, Diyarbakır, Gaziantep, Sivas, Denizli, Zonguldak, Afyon, Yalova, Bolu, Ankara, Çanakkale, Bayburt, Samsun, Isparta, Mersin ve Ordu illerindeki sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir