Connect with us

Finans & Ekonomi

YAKIT TASARRUFU VE EMİSYONDA VERİMLİLİĞİN YENİ ADI: DIFLEX ASIC…

Delphi Technologies’in geliştirdiği direkt enjeksiyon entegre devre çözümü “DIFlex ASIC”, Automotive News 2020 PACE Ödülü’ne layık görüldü. Karmaşık motor yazılımlarını yüzde 25 oranında sadeleştiren “DIFlex ASIC”, uygulama maliyetlerini yüzde 20 düşürürken arıza teşhis kabiliyetini üç kat artırıyor.

 

24 ülkede faaliyet gösteren İngiltere merkezli teknoloji şirketi Delphi Technologies, dünyanın önde gelen otomotiv orijinal ekipman üreticileri için emisyon ve yakıt tasarrufu çözümleri sunuyor. Direkt enjeksiyon entegre devre çözümü “DIFlex ASIC” bunlardan biri. En gelişmiş elektronik yakıt kontrol donanım ve yazılım kombinasyonlarından olan bu çözüm, Amerika’da başarılı otomotiv tedarikçilerine verilen Automotive News 2020 PACE Ödülü’nü kazandı. “Esnek yapısı, gelişmiş arıza teşhis kontrolü ve daha düşük emisyon için yanmayı optimize edebilme” gibi özellikler DIFlex ASIC’in ödül almasında rol oynadı.

Delphi Technologies CEO’su Rick Dauch

“MÜŞTERİLERİMİZ AÇISINDAN İNANILMAZ BİR İLERLEME”
Delphi Technologies CEO’su Rick Dauch, DIFlex’in “müşterileri açısından inanılmaz bir ilerleme” olduğunu ve “hibrit ve içten yanmalı motorlar için yıllarca gelişmeye devam edeceğini” söyledi. Çözümün, “yakıt ekonomisini ve emisyon performansını artırmak için ihtiyaç duyulan en kritik seçenekleri” ortaya koyduğunu ifade eden Dauch, “PACE Ödülü’ne layık görüldüğümüz için onur duyuyoruz. Mühendislik ekiplerimizi yenilikçi yaklaşımları için tebrik ediyorum. Onlar, müşterilerimize en zorlu motor teknolojisi sorunlarını yaratıcı ve yenilikçi yollarla çözme yolu sundular.” dedi.

ENDÜSTRİYEL İNOVASYONLAR İÇİN DÜNYA ÇAPINDA BAŞARI ÖLÇÜTÜ
25 yıldır düzenlenen ve “endüstriyel inovasyonlar için dünya çapında başarı ölçütü kabul edilen” Automotive News PACE Ödülleri’nde otomotiv tedarikçileri teknoloji uzmanlarından oluşan bağımsız bir jüri tarafından “yenilik, teknolojik gelişim ve iş performansı” kriterlerine göre değerlendiriliyor.

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir