Connect with us

Finans & Ekonomi

TOFAŞ’TAN GARANTİ VE BAKIM SÜRELERİNE SALGIN TOLERANSI…

Tofaş, Covid-19 salgını dolayısıyla yaşanan özel durumu dikkate alan Tofaş, garanti sürelerini haziran sonuna kadar uzattı; bakım sürelerini ise 3 ay veya 3 bin kilometreye esnetti. Türkiye’de bir ilk niteliğindeki uygulama; Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo ve Jeep markaları için geçerli.

 

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde Türkiye genelindeki bayilik ağının tamamını nisanda online ortama taşıyan Tofaş; tüm servis noktalarında Fiat, Alfa Romeo, Jeep markalı araçları model yılı veya kilometre gözetmeksizin ücretsiz araç dezenfekte etmeye başlamıştı. Garanti ve bakım sürelerini esneterek satış sonrası hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.


15 MART-31 MAYIS ARASI DOLAN GARANTİ SÜRELERİ 30 HAZİRAN’A UZATILDI
Tofaş Satış Sonrası ve Yedek Parça Direktörü Hüseyin Şahin konuya ilişkin şu bilgileri verdi: “Fiat, Alfa Romeo ve Jeep markalı araç sahiplerinin garanti sürelerini uzatan ve bakım dönemlerinde esneklik sağlayan kampanyamızda 15 Mart ile 31 Mayıs tarihleri arasında garanti süresi dolan araçların garantilerini 30 Haziran tarihine kadar uzattık. Uygulama kapsamında ayrıca, mart ve nisan aylarında bakım zamanı gelen araçların bakımlarında da toplamda 3 ay veya 3 bin kilometre esneklik de sağlayacağız.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir