Connect with us

Reel Sektör

TURKCELL VE GETİR’DEN 65 YAŞ VE ÜZERİNE BÜYÜK KOLAYLIK…

Turkcell ve mobil alışveriş uygulaması Getir; yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 ve üzeri yaştakilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla iş birliğine gitti. Paycell’in 0850 622 60 60 çağrı merkezini arayan söz konusu yaştakiler ihtiyaç duydukları temel gıda ve temizlik ürünlerini sipariş edebilecek ve ödemelerini Turkcell faturalarına yansıtabilecek.

 

65 yaş ve üstü Turkcell’liler bundan böyle Paycell’in 0850 622 60 60 numaralı çağrı merkezini arayarak yumurtadan deterjana, peynirden suya, makarnadan tuvalet kağıdına kadar 1400’ün üzerinde ürün için sipariş verebilecek ve ödeme yaparken ne kredi kartına ne de nakit para kullanmak zorunda kalmayacak. Ürünler kuryeler aracılığıyla Getir’in şu anda faaliyet gösterdiği İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’de belirtilen adreslere ulaştırılacak.

FATURASIZ HATLAR DA YARARLANABİLECEK
Uygulamadan faturalı hat müşterilerinin yanı sıra faturasız hat müşterileri de yararlanabilecek. Faturasız hat sahiplerinin sipariş tutarı bakiyelerindeki miktarı aşamayacak. Ancak dilerlerse Paycell üzerinden kendi hatlarına yakınlarından bakiye yükleyebilecek.

Murat Erkan-Turkcell Genel Müdürü

“ALIŞVERİŞ TUTARLARI FATURALARA YANSITILACAK”
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, salgın sürecinde müşterilerine destek olabilmek için tüm imkanlarımızı seferber ettiklerini söyledi. İş birliğine gitmelerinden dolayı Getir’in kurucusu Nazım Salur’a teşekkürlerini ileten Erkan, “Bu servisten yararlanacak vatandaşlarımız alışverişlerini platformumuz Paycell üzerinden yapıp, ödeme tutarını telefon faturalarına yansıtabilecekler. Bu sayede hem paraya dokunmamış hem de mümkün olduğunca temastan kaçınmış olacaklar. Önümüzdeki dönemde benzer projeleri olumlu değerlendirecek ve servislerimizle vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Nazım Salur-Getir’in Kurucusu

“SİPARİŞLER HERHANGİ BİR TEMAS OLMADAN KAPILARA BIRAKILACAK”
Nazım Salur ise sosyal medya ağı Twitter aracılığıyla GSM operatörlerine 65 yaş ve üzeri yaştakilere destek için iş birliği çağrısında bulunduklarını belirterek şunları söyledi: “Çünkü böyle dönemlerde bizim gibi şirketlerin elini taşın altına koymasına ihtiyaç var. Bu çağrımıza ilk yanıt Murat Bey’den geldi ve çok kısa bir zamanda projeyi başlattık. 65 yaş üzeri mobil uygulama kullanma alışkanlığı olmayan büyüklerimiz siparişlerini telefon ederek verebilecek, ödemeleri de telefon faturalarına yansıtılacak. Getir tarafından herhangi bir temas olmaksızın siparişleri kapılarına bırakılacak. Ne mutlu ki, dünyada bir ilki gerçekleştirmiş yerli bir teknolojik girişim ve ülkemizin en büyük operatörlerinden bir tanesi büyüklerimiz için bir araya geldi.”

 

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir