Connect with us

Reel Sektör

TREND MICRO’DAN SİBER GÜVENLİKTE YENİ ÇÖZÜM: “CLOUD ONE”

Güvenlik alanında 2019 Google Cloud Yılın İş Ortağı Ödülü’ne layık görülen Trend Micro, “Google Cloud platformundaki başarısını ve bulut güvenliğindeki liderliğini” perçinledi. Bulut güvenliğindeki tüm unsurları yeni çözümü Cloud One’da bir araya getiren Trend Micro’nun müşterileri; “test edilmiş, entegre güvenliği ve altyapıyı da içeren” bir dizi hizmetten uzun süre yararlanabiliyor.

50’Yİ AŞKIN ÜLKEDE 6 BİN ÇALIŞANIYLA HİZMET VERİYOR
30 yıldır dünya genelinde dijital bilgi güvenliği desteği sunan Trend Micro, 50’yi aşkın ülkede 6 binden fazla çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Dünyanın en gelişmiş global tehdit istihbarat altyapısıyla kurumların birbirleriyle bağlantılılarını güvence altına alıyor. Bulut güvenliğine dair tüm hizmetlerini tek bir platformda toplayan Trend Micro, yeni çözümü Cloud One’da “iş yükü güvenliği, konteyner imaj tarama / işleyiş süresi koruması, uygulama güvenliği, ağ güvenliği, dosya depolama güvenliği ve bulut güvenliği durumunun yönetimini (Cloud Security Posture Management – CSPM)” bir araya getirdi.

OLGAÇ: “CLOUD ONE, KAPSAMLI KONTROL SAĞLIYOR”
Trend Micro Teknik Lideri Burçin Olgaç; Google Cloud ve Cloud One’ın dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine kapsamlı kontrol sağladığını kaydetti. Bulut pazarında “birçok üreticinin uygulamaların derlemeden çalışma aşamasına kadar entegre modern güvenlik çözümlerine ve yeterli bilgiye sahip olmadığını” söyleyen Olgaç, Google Cloud tarafından Yılın Teknoloji İş Ortağı seçilmenin Trend Micro için çok büyük anlamı olduğunu ifade ederek “Aldığımız bu ödül bizi gururlandırıyor ve önümüzdeki yıl Google Cloud’a yönelik planladığımız birçok yenilikle müşterilerimizi daha da memnun edeceğimizi bilmek bizi daha da heyecanlandırıyor.” dedi.

Kevin Ichhpurani

“KONTEYNER, İŞ YÜKÜ, AĞ VE DOSYA DEPOLAMA GÜVENLİĞİ BİR ARADA”
Google Cloud Küresel İş Ortağı Ekosistemi Başkan Yardımcısı Kevin Ichhpurani ise Trend Micro’yu siber güvenlikte Yılın Teknoloji İş Ortağı kabul etmekten memnuniyet duyduklarını belirtti: “Google Cloud üzerinde Trend Micro’nun Cloud One çözümünü kullanan kuruluşlar, Google Cloud’un küresel ve esnek altyapısından yararlanırken aynı zamanda konteyner, iş yükü, ağ ve dosya depolama güvenliğini bir araya getiren tek ve kapsayıcı bir platform olan Cloud One’ın avantajlarından da faydalanmış oluyor.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir