Connect with us

Kültür - Sanat

TURKCELL DERGİLİK’TE 23 NİSAN ŞENLİĞİ…

Dijital yayıncılık platformu Turkcell Dergilik; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 100’üncü yılının kutlanacağı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, içeriğini tümüyle çocukların hazırladığı resim, şiir ve yazılardan oluşan 23 Nisan Özel sayısı çıkaracak. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyanın bütün çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Bayramı, bu özel sayıyla daha da anlam kazanacak.

 

DİLEYEN HER ÇOCUK KATILABİLECEK
Dergilik’in bundan önceki 23 Nisan sayılarında yalnızca Turkcell çalışanlarının çocuklarına ait ürünlere yer verilmekteydi. 2020 sayısına Türkiye’nin dört bir yanından dileyen her çocuk katılabilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 16 NİSAN
Turkcell kullanıcıları 16 Nisan tarihine dek çocukları adına www.dergilik23nisan.com web sitesinden başvurabilecek. Dergilik’in bu anlamlı ve özel sayısı; 23 Nisan’dan itibaren ilgili uygulama üzerinden ücretsiz indirilebilecek.

YETENEK VE HAYALLERİNİ ORTAYA KOYACAKLAR
Resim, şiir ve kompozisyonların değerlendirileceği 23 Nisan sayısıyla minik yüreklerin kreatif yanları, yetenekleri ve hayal dünyalarını ortaya koyabilmeleri amaçlanıyor. Çocuklar öte yandan senelerce saklayabilecekleri anıya sahip olacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir