Connect with us

Sağlık

PSİKOLOJİK DESTEĞE İHTİYAÇ DUYANLARA ONLİNE TERAPİ…

Ruh Sağlığı Derneği Başkanı Dr. Ömer Akgül, “Psikolojik destek ihtiyacı olan vatandaşlarımıza online terapi hizmetleri vermekteyiz. Talepleri olanlar bize ‘02164287546’ numaralı telefondan veya ‘www.ruhsagligidernegi.org’ internet sitemizden ulaşabilirler.” dedi.

 

WEB ÜZERİNDEN KORONATERAPİ EĞİTİMİ
Ruh Sağlığı Derneği; psikolog, psikolojik danışman, psikiyatrist, psikiyatri hemşireleri, sosyal hizmet uzmanları ve çocuk gelişimcilere Psikoloji Kariyer İstihdam Merkezi iş birliğiyle web üzerinden koronaterapi eğitimine başladı.

HİZMET KALİTESİNİN ARTMASI AMAÇLANIYOR
Eğitim programlarında “ölüm ve yas psikolojisi”, “hasta ve yakını psikolojisi” ve “psikolojik ilk yardım ve travma sonrası stres bozukluğu” gibi konuların ele alındığını belirten Ruh Sağlığı Derneği Başkanı ve Öğretim Üyesi Dr. Ömer Akgül, yaptıkları bilgilendirmelerle hizmet kalitesini artırmayı amaçladıklarını söyledi.

Dr. Ömer Akgül-Ruh Sağlığı Derneği Başkanı

“VATANDAŞLARIMIZ YALNIZ DEĞİLDİR”
Yetkin kişilerce verilmediğinde psikolojik desteğin ikincil ikincil travmalara sebep olabileceğini ifade eden Akgül, meslektaşlarının ihtiyaç duyanlara uzaktan psikolojik danışmanlık hizmeti sunduklarını söyledi: “Vatandaşlarımız yalnız değildir. Psikolojik destek ihtiyacı olan vatandaşlarımıza da online terapi hizmetleri vermekteyiz. Talepleri olanlar bize ‘02164287546’ numaralı telefondan veya ‘www.ruhsagligidernegi.org’ internet sitemizden ulaşabilirler.”

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir