Connect with us

Sağlık

WeWALK’TAN GÖRME ENGELLİLER İÇİN WEB ÜZERİNDEN “W TALKS” SEMİNERİ

Akıllı baston firması WeWALK, 28 Mart Cumartesi günü başlatacağı W Talks adlı web eğitim seminerleriyle Covid-19 günlerinde “evde kal” kampanyasına destek veriyor. Seminerde “dünyanın en büyük erişilebilirlik fuarı CSUN’a katılan WeWALK ekibinin fuar gözlemleri”, “WeWALK mobil uygulamasına yeni eklenen özellikler”, “yakın gelecekte WeWALK Akıllı Baston’da ve mobil uygulamasında ne gibi gelişmelerin olacağı” ve “WeWALK kullanıcılarının paylaşımları” konuşulacak.

 

Geliştirdiği akıllı bastonla dünya çapında ses getiren WeWALK’tan Koronavirüs (Covid-19) salgını günlerinde devam eden “evde kal” kampanyasına destek. Vestel’in başından bu yana bütün aşamalarında yer aldığı ve desteklediği startup firması, “W Talks” adıyla web seminerleri dizisi başlatıyor. İlk seminer 28 Mart Cumartesi günü saat 18.00 YouTube kanalından canlı gerçekleşecek.

 

“BU SÜREÇTE BİZ DE EVDEN ÇALIŞIYORUZ”
Şirketten yapılan açıklamada, “WeWALK olarak her zaman görme engellilerin sosyal yaşama tam ve eşit katılımını sağlamak için teknolojileri geliştirmek için evlerimizden çalışmaya devam ediyoruz. İnanıyoruz ki bu salgının da sonlanmasıyla yeniden sokaklarda bir araya geleceğiz. Bu süreçte biz de #EvdeHayatVar diyoruz ve evlerimizde geçirdiğimiz bu geçici süreci ise en verimli şekilde değerlendirmek için WeWALK Ekibi olarak “W Talks” adı altında bir web semineri serisine başlıyoruz ve ilkinde sizleri de aramızda görmek istiyoruz.” denildi.

WEB SEMİNERİNDE NELER KONUŞULACAK?
Seminerde “dünyanın en büyük erişilebilirlik fuarı CSUN’a katılan WeWALK ekibinin fuar gözlemleri”, “WeWALK mobil uygulamasına yeni eklenen özellikler”, “yakın gelecekte WeWALK Akıllı Baston’da ve mobil uygulamasında ne gibi gelişmelerin olacağı” ve “WeWALK kullanıcılarının paylaşımları” konuşulacak.

YAYINDA SORULAR CEVAPLARINI BULACAK

Şirket, cevaplanması istenen soruların ilgili anket aracılığıyla (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU0f6rGP19Rs9S0eez0eqwaWf15JHeY1AzIHV7GsIHGOIMag/viewform) ve yayın sırasında da YouTube linki (https://www.youtube.com/watch?v=B8allmdtbRE&feature=youtu.be) üzerinden iletebileceğini açıkladı.

WeWALK’IN ÖZELLİKLERİ
Bluetooth 4.2’iyle bağlantı (Android 4.4 & iOS 10 ve üzeri); 160cm’ye kadar engel algılama; dokunmatik alanla kontrol; sesli kontrol; 5 saate kadar pil ömrü (sürekli kullanımda, kullanım koşullarına göre değişiklik gösterebilir); 30 cm uzunluk (cihazın akıllı kısmının uzunluğu); 430 gram ağırlık ve çoklu dil desteği (şu anda Türkçe ve İngilezce)

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir