Connect with us

Finans & Ekonomi

DÜNYA MÜCEVHER SEKTÖRÜ İSTANBUL’DA BULUŞUYOR…

5- 8 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek 54’üncü Istanbul Jewelry Show’da altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, değerli ve yarı-değerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine-ekipman ve yan sanayi, kasa, yazılım, lojistik ve aydınlatma gibi ürün grupları sergilenecek. Fuara, 140’tan fazla ülkeden gelecek 27 bini aşkın sektör profesyoneli katılacak.

 

Dünyanın en büyük 5 mücevher fuarından biri olan Istanbul Jewelry Show’un 54’üncüsü 5- 8 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Informa Markets tarafından organize edilen fuara, 140’tan fazla ülkeden gelecek 27 bini aşkın sektör profesyoneli katılacak. 2022 yılında 5 milyar 855 milyon dolarlık ihracata imza atan Türk mücevher sektörü, uluslararası paydaşlarla bir araya gelecek.

SERGİLENECEK ÜRÜN GRUPLARI…
Elmas Kule’nin sponsorluğundaki ve Buyers Lounge sponsorluğunu Model Kuyum Merkezi’nin üstlendiği fuarda; altın, mücevher, pırlanta, renkli taş, değerli ve yarı-değerli taş, inci, gümüş, gümüş takı ve gümüş ev eşyası, altın montür, rafineri, saat, kalıp, vitrin dekorasyon, makine-ekipman ve yan sanayi, kasa, yazılım, lojistik ve aydınlatma gibi ürün grupları sergilenecek.

TASARIMCILAR YENİ ÜRÜNLERİNİ PAZARA SUNACAK
Sektörün gelişimini destekleyen ve farklı açılımlar sağlayan etkinliklerle önemli bir fonksiyon gören fuarda, tasarımcılar yeni ürünlerini pazara sunma fırsatı yakalayacak. Mücevher İhracatçıları Birliği ve Istanbul Jewelry Show’un ortak projesi Designer Club’la takı tasarımcıları ve ustalarına özet stant tahsis edilecek. Bir diğer ortak proje “Art For Jewellery – Inspiration Hub” etkinliği, sanat ve mücevheri bir araya getirecek. Bu etkinlik kapsamındaki “Zamansız Asalet – Klasikten Yapay Zekâya İlham Kaynakları” adlı organizasyonla, ikonik tasarımlara sahip bir dönemin klasik arabaları adeta yeniden görücüye çıkacak. Dünyanın bir numaralı trend öngörü firması WGSN, yeni sezonun trendlerini açıklayacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir