Connect with us

Finans & Ekonomi

TÜSİAD ANKARA’DAKİ YENİ BİNASIYLA “POLİTİKA YAPICILARLA İSTİŞAREYİ EN YÜKSEK SEVİYEDE” TUTACAK…

TÜSİAD Ankara Temsilciliği’nin yeni binası açıldı. Kavaklıdere’deki binanın “Ankara’da karar alıcılar, siyasetçiler ve kamu kurumlarıyla gerçekleşecek istişare süreçlerine katkı sağlayacağı” ve “derneğin görüş belgeleri ve raporlarının tanıtımına ev sahipliği yapacağı” belirtildi.

 

TÜSİAD’ın Kavaklıdere’deki yeni Ankara Temsilciliği binası önemli toplantılara ev sahipliği yapacak.

TÜSİAD’ın (Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği) 2020 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Ankara Temsilciliği, bundan böyle Kavaklıdere’deki yeni binasında hizmet verecek. Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ve beraberindeki heyetin katıldığı törenle açılan yeni binadaki toplantı salonlarında, TÜSİAD’ın Ankara’daki etkinlikleri gerçekleşecek. Derneğin görüş belgeleri ve raporlarının tanıtılacağı yeni temsilcilik binası ayrıca; karar alıcılar, siyasetçiler ve kamu kurumlarıyla istişare süreçlerine de ev sahipliği yapacak.

“POLİTİKA YAPICILARLA İSTİŞAREYİ EN YÜKSEK SEVİYEDE TUTMAK AMACIYLA”
TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, yeni temsilcilik binasının misyon ve fonksiyonlarına ilişkin şu bilgileri aktardı: “TÜSİAD olarak Ankara’da politika yapıcılarla istişareyi en yüksek seviyede tutmak amacıyla yaptığımız bu yatırım çerçevesinde, çok uzun yıllardır Ankara’da olan temsilciliğimizi daha geniş bir alana taşıdık. Yeni binamızda düzenleyeceğimiz etkinlikler ve toplantılar ile TÜSİAD’ın ürettiği görüş ve raporları Ankara’da daha sık paylaşmayı; karar alıcılar, siyaset ve kamu kurumları temsilcileri ile bilgi-görüş alışverişi kapasitesini artırmayı hedefliyoruz.”

 

Simone Kaslowsk- TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı

“İLKE VE İNKILAPLARINIZI KORUMANIN AZİM VE KARARLILIĞI İÇİNDEYİZ”
Kaslowski ve beraberindeki TÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, aynı gün Anıtkabir’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Kaklowski, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı:
“Büyük Atatürk;
TÜSİAD Yönetim Kurulu olarak, bugün huzurunuzda olmaktan büyük onur duymaktayız. Bizlere hedef olarak belirlediğiniz ‘Muasır Medeniyet’ düzeyine ulaşmak için ülkemizi daima ileriye taşıma sorumluluğunun bilinci ile gayret gösterirken yüce sahsınızı, ilke ve inkılaplarınızı korumanın azim ve kararlılığı içindeyiz.
Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya sarılan ve işaret ettiğiniz çağdaş uygarlık hedefinden ayrılmayan iş dünyası liderleri olarak, ülkemizin her alandaki kalkınma sürecine destek olmaya devam edeceğiz. Aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz.
Ruhunuz şad olsun.
En derin saygılarımızla.”

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ve beraberindeki heyet, Ankara’daki yeni temsilcilik binasının hizmete açıldığı gün Anıtkabir’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir