Connect with us

Türkiye Gündemi

KREDİ KARTSIZ UÇUŞ DÖNEMİ…

UcuzUcuyorum.com’un Kuveyt Türk iş birliğiyle geliştirdiği uçak bileti finansmanı uygulaması; bilet satışında yeni bir dönemi başlatıyor. Şirket, kredi kartı olanların kart limitlerini zorlamadan, kart kullanmayanların ise karta ihtiyaç duymadan internetten uçak bileti almalarına imkan tanıyacak.

UcuzUcuyorum.com yeni uygulamasıyla; TC kimlik numaraları üzerinden kullanıcıların bireysel bankacılık puanlarına göre finansman kullanmalarını sağlayacak. Finansmanın miktarını bankanın belirleyeceğini ifade eden UcuzUcuyorum.com Proje Sorumlusu Tuğba Helvacıkara, yalnızca uçak bileti harcamalarında kullanılmak üzere geliştirdikleri finansman uygulamasıyla Türkiye’de ve dünyada bir ilke imza attıklarını belirtti.

Tuğba Helvacıkara-UcuzUcuyorum.com Proje Sorumlusu

Tuğba Helvacıkara-UcuzUcuyorum.com Proje Sorumlusu

“LİMİT KULLANMADAN BİLET ALINABİLECEK”
UcuzUcuyorum.com Proje Sorumlusu Tuğba Helvacıkara, kullanıcıların “kart limitlerini kullanmadan taksitle uçak bileti satın alma” işlemleri yapabileceklerini ifade etti: “Uçuş maliyetleri kredi kartı limitlerini zorlayabiliyor. Kuveyt Türk Katılım Bankası’yla birlikte geliştirdiğimiz projeyle kullanıcılara, kart limitlerini kullanmadan taksitle uçak bileti satın alma avantajı sunacağız. Tüketiciler, kredi kartı limitini uçak bileti satın almak için kullanmadan günlük harcamalarına devam edebilecek. Bugün piyasaya sunduğumuz uygulamayla kredi kartı kullanmadığı için internetten uçak bileti alamayan büyük bir kesimi de online uçak bileti sistemine dahil edeceğiz.”

“KART KULLANMAYANLAR DA ÖDEME RAHATLIĞINA ERİŞECEK”
Türkiye’de 82,8 milyon adet kredi kartı kullanıldığını hatırlatan Helvacıkara, “kredi kartı kullanmayan yaklaşık 28 milyon tüketiciye de online bilet ve ödeme kolaylığı” sunacaklarını dile getirdi: “Türkiye’de 82,8 milyon adet kredi kartı kullanılırken, 28 milyon kişinin kredi kartı bulunmuyor. Uygulamamızla kredi kartı kullanmaya çekimser 28 milyon tüketiciyi de online bilet almanın kolaylığı ve ödemelerini kolayca yapmanın rahatlığıyla buluşturuyoruz. Uçak biletini daha ucuza almak için erkenden harekete geçenler, aylar boyunca söz konusu tutar kadar limitini bloke ediyor. Çocuğunu Erasmus, Work & Travel gibi programlarla yurt dışına gönderecek aileler, oldukça yüksek tutarları uçak bileti için ayırmak durumunda kalabiliyor. Uygulamamızla bu sorunlara da çözüm getiriyoruz. Çocuğunu eğitim için yurt dışına gönderecek aileler, kredi kartlarını kullanmadan uçak bileti satın alabilecek.”

“TAKSİT ÖDEMEDEN UÇUŞ YAPILABİLECEK”
Kullanıcıların uygulamadan faydalanarak aldıkları biletler için yapacakları iptal, değişiklik ve iade işlemlerinin” ilgili havayolunun ve biletin kurallarına göre gerçekleşeceğini” vurgulayan Helvacıkara, henüz taksit ödemeden de uçuş yapabileceklerinin altını çizdi: “Kullanıcılar uçak biletini isterlerse ertesi gün, isterlerse 6 ay sonrası için alabilecek. Taksitlerini ödemeye başlamadan uçuşlarını gerçekleştirebilecek ya da 6 ay sonrası için ucuz yeni bir bilet satın alabilecekler. Geleneksel uygulamalarda olduğu gibi, kullanıcılar havayolu ve bilet kurallarına göre iptal ve iade işlemleri yapılamayan biletlerin ödemesini yapmak zorunda. Bu nedenle seyahat planı değişme ihtimali olan kullanıcılara iade edilebilir sınıflarda bilet almalarını tavsiye ediyoruz.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir