Connect with us

Finans & Ekonomi

İNTERNET TARAYICI ÜZERİNDEN TELEFONLA ARAMA DÖNEMİ BAŞLADI…

İnternet tabanlı yeni nesil telefon santrali Bulutsantralim.com ve iş yönetim yazılımı Workcube yeni bir işbirliğine imza attı. Workcube kullanıcısı firmalar ve çalışanları herhangi bir ek cihaza gerek duymadan browser üzerinden doğrudan kurumsal arama yapabilecek.

Workcube’un müşterilerine sunduğu sistem içi online chat, sms, email, sistem içi not bırakma, online uyarı notları gibi iletişim fonksiyonlarına internet üzerinden arama yapma özelliği de eklendi. Kullanıcılar Workcube sisteminin içinden tek tuşla kurumsal hatları üzerinden arama yapabilecek, çağrı karşılayabilecek. Bilgisayar, laptop veya mobil cihazlardan kullanılabilen sanal santralde kullanıcılar internet bağlantısı hariç herhangi bir ek cihaza, entegrasyona ihtiyaç duymayacaklar.

Olgar Ataseven-Workcube Türkiye Yöneticisi

Olgar Ataseven-Workcube Türkiye Yöneticisi

“TEK ELDEN TÜM DİJİTAL DÖNÜŞÜM İŞLEMLERİ”
Fiziki santrallerin işlevlerini yitirdiğini ifade eden Workcube Türkiye Yöneticisi Olgar Ataseven, müşterilerin tüm dijital dönüşüm işlemlerini tek elden yapmaları adına çalıştıklarını söyledi: “Workcube için sadece bir ERP demek yeterli olmuyor. CRM, HR, proje yönetimi, dijital ve fiziki varlık yönetimi, e-ticaret, IoT, dijital banka entegrasyonu ve çok daha fazlasını içeren bir platform. Müşterilerimizin dijital dönüşüm konusundaki tüm ihtiyaçlarını tek elden çözebilmelerini, zamandan ve iş gücünden tasarruf etmelerini hedefliyoruz. Bu sebeple çeşitli entegrasyonlarla Workcube müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak adına yeni özellik ve fonksiyonları eklemek Ar-Ge’mizin önemli bir parçası. Bulutsantralim.com entegrasyonu ve iş birliğiyse tam da bu çerçevede bir anlaşma. Günümüzde artık devasa fiziki santraller işlevini tamamen yitirmiş durumda. Bunların yerine internet tabanlı santraller geldi. Bu sayede kullanıcılar rahatlıkla her yerden iletişim ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.”

“ARTIK SABİT TELEFON HATTI KALMADI”
Sanal santrallerin eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini aldığına dikkat çeken da Ataseven, “Özellikle Covid-19’la mobilite ihtiyacının artması bu çeşit hizmetlerin önemini artırdı. Mobil dünyada artık sabit telefon hattı diye bir şey de kalmamıştır. Bulutsantralim.com işbirliği sabit hatları Workcube müşterileri için mobil hale getiriyor. Üstelik bulut santraller, iletişim altyapısı yatırım maliyetlerini minimuma indiriyor. Örneğin müşterilerimizin CTI, IVR gibi ek uygulamalara yatırım yapmasına, özellikli telefon cihazları almalarına gerek kalmıyor. Tek ihtiyaç duyacakları bir kulaklık ve internet bağlantısına sahip bir cihaz.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir