Connect with us

Finans & Ekonomi

LOJİSTİKTE TEK TUŞLA SÜREÇ YÖNETİMİ…

Lojistik sektöründeki dijital dönüşüm devam ediyor. Yeni geliştirilen yazılım programı “İRİS” lojistikte “depolama, paketleme ve tekrar paketleme, üretim planlama, malzeme yönetimi aşamalarındaki süreç yönetimini” tek tuşla daha kolay ve erişilebilir hale getiriyor. 

Uzun yıllardır dijitalleşme adımlarının devam ettiği lojistikte yeni bir sayfa açılıyor. Özgü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Özyılmaz, geliştirdikleri yazılım programı İRİS’le “müşterilerin maliyetlerini düşürmelerine, stok azaltmalarına ve taleple arzı dengelemelerine” destek olmayı amaçladıklarını söyledi.

Muharrem Özyılmaz-Özgü Grup Yönetim Kurulu Başkanı

Muharrem Özyılmaz-Özgü Grup Yönetim Kurulu Başkanı

“HER ADIMDA TAKİP EDİLEBİLİR  VE RAPORLANABİLİR”
Lojistikte üretim sürecindeki yazılım eksikliğini dikkate alarak yola çıktıklarını belirten Özyılmaz, İRİS’i, “a-ürün giriş prosesi, depo stoklama, tüm üretim adımları, yardımcı malzeme otomatik tüketimi, hat üretim performansı, çıkış performansı ve her adımda takip edilebilir ve raporlanabilir bir sistem” diye tanımladı.

“TEK TUŞLA ÜRETİM PLANLAMA”
Özyılmaz, tek tuşla üretimin planlandığı İRİS yazılımı hakkında şunları kaydetti: “Katma Değerli Hizmetlerde iş süreçlerini dijital biçimde yönetebilmenin avantajlarını yaşıyoruz. İRİS sayesinde müşteri bize talep ettikleri hazırlanması gereken ürünlerin listesini gönderiyor. Tek tuşla bu ürünün üretimini planlayabiliyoruz. Sistem bize tahmini üretime başlangıç saatini ve hangi üretim bandında üretilmesi gerektiği tavsiyesini veriyor. Yine tek tuşla gerekli ürünlerin depodan çekilmesini ve o üretim bandına aktarılmasının otomatik emirlerini sistemden oluşturuyoruz. Üretim teyitlerini sistem üzerinden kabul ettiğimiz anda müşterilerimize çalışma süreçlerini otomatik iletiyoruz.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir