Connect with us

Türkiye Gündemi

7’NCİ SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA ZİRVESİ 19-20 EKİM’DE…

Sürdürülebilirlik Akademisi ve Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası (TÜGİS) iş birliğiyle 19-20 Ekim’de “Sürdürülebilir Gıda Zirvesi’nin” yedincisi düzenlenecek. T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı desteğiyle gerçekleşecek online zirvede; gıda sektörü temsilcileri yaşanan zorluklara karşı çözüm önerilerini dile getirecek. 

Sürdürülebilirlik Akademisi ve Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası’nın (TÜGİS) her yıl Dünya Gıda Günü’yle eş zamanlı organize ettiği 7’nci Sürdürülebilir Gıda Zirvesi’nde, tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını sonrasında “gıda endüstrisinin mevcut sınırları ve gıda sistemlerindeki güncel durum” mercek altına alınacak.

SEKTÖR PAYDAŞLARI SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ ANLATACAK
Zirvede sektör temsilcileri; sürdürülebilir tarım, iklim değişikliği, gıdada döngüsellik, dönüşüm için inovasyon, tedarik zinciri dayanıklılığı, gıda perakendeciliği, tüketici davranışları ve bütüncül beslenme başlıkları altında görüşlerini paylaşacak.

7’nci Sürdürülebilir Gıda Zirvesi’nin ana sponsorları Aromsa, BİM, Palsgaard, Schneider Electric, Unilever ve Yıldız Holding; platin sponsorları Balparmak, Cargill, Ferrero Fındık, İste Gelsin, Metro, Pınar ve Tat; altın sponsorları ise Aldiva, Aroma, G2mEksper, Herbalife Nutrion, Komili, KİB, Nisad, Pro Grup, Tadım ve Vitabiotics.

Zirveyle ilgili ayrıntılı bilgi ve etkinlik programı için: https://surdurulebilirgidazirvesi.com/

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir