Connect with us

Reel Sektör

MADENCİLİK SEKTÖRÜ “MINEX”DE BULUŞUYOR…

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde; İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş’nin (İZFAŞ) Maden Mühendisleri Odası (MMOB) iş birliğiyle düzenlediği Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı “MINEX”, 13-16 Ekim 2021tarihleri arasında fuarizmir’de gerçekleşecek.

Madencilik sektörünün belirlediği 23 milyar dolarlık 2023 yılı ihracat hedefini gerçekleştirmede etkin rol üstlenen Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı, sektör temsilcilerinin ihtiyaçlarına cevap verecek ürünleri ziyaretçilerle buluşturacak.

Fuarda maden sektörünün ihtiyacı ürünler yer alacak.

Fuarda maden sektörünün ihtiyacı ürünler yer alacak.

MADEN SEKTÖRÜNÜN İHTİYACI ÜRÜNLER YER ALACAK
Fuarizmir A holde başlayacak organizasyonda; maden arama, kırma-eleme, öğütme-ayıklama, sondaj, tünel açma, taşıma, cevher hazırlama ve zenginleştirme, yardımcı makine ve ekipmanları, havalandırma sistemlerinin yanı sıra iş sağlığı ve güvenliği malzemeleri de yer alacak.

ALIM HEYETİ PROGRAMI DÜZENLENECEK
9. kez düzenlenecek fuarda; T.C. Ticaret Bakanlığı aracılığıyla alım heyeti programı düzenlenecek. Program kapsamında dünyanın birçok ülkesinden sektör ilgilileri bir araya gelecek.

FUARLA EŞ ZAMANLI KONGRE
8. Uluslararası Maden Makinaları ve Teknolojileri Kongresi (IMMAT) 13-15 Ekim tarihlerinde MINEX’le eş zamanlı yapılacak. Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Prof. Dr. Halil Köse, Dr. Çelik Tatar başkanlığı ve Maden Mühendisleri Odası Mustafa Hacarlıoğlu eş başkanlığında yürütülecek kongrenin açılış paneli “Maden Teknolojisi ve Ekonomisi” üzerine gerçekleşecek. 13 Ekim Çarşamba günü planlanan açılış paneli ardından kongre kapsamında Prof. Dr. İlber Ortaylı, ‘Anadolu, Medeniyet ve Madencilik’ isimli söyleşide ziyaretçilerle buluşacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir