Connect with us

Finans & Ekonomi

TANINMIŞ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİSİ HAKAN ALP, SEVENLERİNİ YASA BOĞDU


Eylül 2018’den bu yana Yapı Kredi Bankası’nda İnsan Kaynakları ve Organizasyon Yönetimi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Hakan Alp, kalp krizi sebebiyle 53 yaşında vefat etti. Alp, 2020 yılındaki Liderlik Zirvesi’nde, “Hayal etmeden liderlik olamıyor. Peşinizden birilerinin gelmesi için bir şey hayal etmeniz ve o hayali gerçekleştirebileceğiniz inancını vermeniz gerekiyor” demişti.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü bitirdikten sonra 1991 yılında Garanti Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda çalışmaya başlayan Hakan Alp; 1997-1999 yılları arasında aynı bankanın Eğitim Müdürlüğü’nü görevini yürüttü.

Yapı Kredi Bankası’nda İnsan Kaynakları ve Organizasyon Yönetimi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, 53 yaşında kalp krizi sebebiyle vefat etti. 

İNSAN KAYNAKLARINI GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞINA TAŞIYAN İSİMLERDEN
2000-2003 yıllarında Humanitas Doğuş İnsangücü Yönetimi A.Ş’de “Eğitim, Üst Düzey Yönetici Geliştirme, Mali ve İdari İşler ve Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Alp; 2003-2005 yılları arasında Tansaş Perakande Mağazacılık’ta, 2006 yılında da Sütaş’ta İnsan Kaynakları Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı yaptı.

2007 yılında İnsan Kaynakları Grup Yöneticisi sıfatıyla transfer olduğu QNB Finansbank’ta 2010-2018 yılları arasında İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevini yerine getiren Alp; Eylül 2018’den bu yana Yapı Kredi Bankası’nda İnsan Kaynakları ve Organizasyon Yönetimi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı idi.

2020 LİDERLİK ZİRVESİ’NDEKİ SÖZLERİ…
Hakan Alp, 2020 yılındaki Liderlik Zirvesi’nde, 30 yıllık çalışma hayatının yaklaşık 20 yılının insan kaynakları bölümünde geçtiğini belirterek “Hayal etmeden liderlik olamıyor. Peşinizden birilerinin gelmesi için bir şey hayal etmeniz ve o hayali gerçekleştirebileceğiniz inancını vermeniz gerekiyor” demişti.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir