Connect with us

Finans & Ekonomi

MEDIAMARKT’TAN GİRİŞİMCİLERİ SİLİKON VADİSİNE GÖTÜRECEK PROJE…

MediaMarkt Türkiye’nin bu yıl 4’üncü defa gerçekleştireceği girişim projesi “MediaMarkt Startup Challenge” başvuruları 2 Ağustos’ta başlıyor. Geleceğin teknolojilerini kurgulayan şirketlerle girişimcileri buluşturmayı hedefleyen projeye katılmak isteyenler 24 Eylül tarihine kadar başvuru yapabilecek.

MediaMarkt Startup Challenge’ın bugüne kadarki tüm birincileri Plug & Play Tech Center pitchlerine katıldı ve global ağa dahil oldu. Bu yılının kazananı 22 Ekim 2021’de belli olacak.

BİRİNCİYE KURUMSAL ORTAKLIKLAR SUNAN HIZLANDIRMA PROGRAMI
Birinci seçilecek proje, Münih’te gerçekleşecek Plug and Play Retailtech Center Hızlandırma Programı’na katılmanın yanı sıra; girişimciler için kurumsal ortaklıklar sunan hızlandırma programına dahil olma hakkı, Silikon Vadisi’nin en aktif yatırımcılarından Plug and Play’in girişimci ağına dahil olacak. İkinci proje MediaMarkt mağazalarında pilot uygulama fırsatı ve sektör liderlerine çözümlerini sunma hakkı kazanacakken, üçüncü proje de MediaMarkt mağazalarında pilot uygulama imkanına sahip olacak.

KAZANANLAR MEDIAMARKT’LA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE
İlk yılın kazanan girişimcilerinden BuyBuddy’nin kasasız ödeme çözümü bugün MediaMarkt Türkiye’nin 10 mağazasında kullanılıyor. BuyBuddy, müşterilerin kasada beklemeksizin ödemelerini gerçekleştirmelerini sağlayan bir IoT cihaz sunuyor. Aynı yılın diğer bir başarılı projesi Udentify’le çalışmalar ise 5 farklı MediaMarkt mağazasında devam ediyor.

“CLICK TO CALL” PİLOT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
MediaMarkt Türkiye, 2020’nin öne çıkan projelerinden AI-Native tahminine dayalı analitik çözüm sunarak makine tabanlı öğrenme sunan B2Metric’le birden fazla proje için çalışmalarını sürdürüyor. MediaMarkt ve B2Metric mağaza trafik tahminlemesi ve mağaza transfer planlaması üzerine yoğunlaşırken, bir diğer girişimci AsisstBox’la da “Click to Call” için pilot çalışmaları sürüyor.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için: mediamarktstartupchallenge.com

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir