Connect with us

Türkiye Gündemi

E-TİCARETTE “P-TİCARET” DÖNEMİ…

Dizi ve film karakterlerine ait eşyaların satışı e-ticaretin yeni trendi haline geldi. Film ve dizi platformu Netflix, yeni açtığı e-ticaret platformu “Netflix.shop” orijinal yapımlara ilişkin ürünlerin satışını başlattı.

TOBB E-ticaret Meclis Üyesi ve Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucusu Cenk Çiğdemli, Netflix.shop’un ardından film ve dizilerle ilgili anı eşyaları hazırlayan firmaların da e-ticarete yöneldiğini kaydetti.

Cenk Çiğdemli-TOBB E-ticaret Meclis Üyesi ve Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucusu

Cenk Çiğdemli-TOBB E-ticaret Meclis Üyesi ve Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucusu

“P-TİCARET SEKTÖRÜ DOĞDU”
Netflix’in kurduğu “Netflixshop” sayesinde yeni bir sektörün hayata geçtiğini belirten TOBB E-ticaret Meclis Üyesi ve Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucusu Cenk Çiğdemli, konuyu şöyle detaylandırdı: “İnsanlar en sevdikleri, hatta belki kendileriyle özdeşleştirdikleri dizi ve film karakterlerine ilişkin eşyalarla bağ kurmayı sever. Bu modadan tasarıma, ev eşyasından sanata kadar çok geniş bir alanı kapsıyor. Netflix’in yeni adımı, aslında yeni bir sektör oluşturdu. Bu kategoriye, popüler kültür ürünlerinin satışına yönelik olduğu için P-ticaret adı verdik. Yakında bu alanda iş yapan çok sayıda P-ticaret markası olacak.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir