Connect with us

Yaşam

19 MAYIS İÇİN 726 KİLOMETRE KÜREK ÇEKECEKLER

Kadıköy Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine hazırlanıyor. 19 Mayıs 2021’de Kalamış Atatürk Parkı’na yerleştirilecek kürek istasyonlarında, saat 12.00’den itibaren 20’şer sporcu kürek çekerek Bandırma Vapuru’nun 726 kilometrelik rotasını tamamlayacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kalamış Gençlik ve Spor Kompleksinde düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak. İlk etkinlik kapsamında; 18 Mayıs 2021 10.00-18.00 saatleri arasında masa tenisi turnuvası yapılacak. 19 Mayıs 2021’de ise kutlamalar Kalamış Parkında sosyal mesafeye uygun düzenlenecek “zumbayla” başlayacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda bu yıl da bisiklet turu düzenlenecek

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda bu yıl da bisiklet turu düzenlenecek

12 KİLOMETRE PEDAL ÇEVİRECEKLER
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda bu yıl da bisiklet turu düzenlenecek. Katılımcılar saat 12.30’da Kalamış Atatürk Parkı’ndan başlayarak aynı noktada son bulacak turda yaklaşık 12 kilometre pedal çevirecek.

CADDE VE SOKAKLARDA BAYRAM COŞKUSU
Bayrama özel hazırlanacak TIR ve ses sistemiyle donatılan araçlar Kadıköy’ün 21 mahallesine bayram coşkusunu yaşatacak. Kadıköy Belediyesi’nin Hasanpaşa’daki merkez binasından saat 13.00’te yola çıkacak araçlar, marşlar eşliğinde Kadıköy’ün cadde ve sokaklarını renklendirecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir