Connect with us

Gündem

SU ÜRÜNLERİ VE HAYVANSAL MAMÜL İHRACATINA TANITIM FİLMİYLE DESTEK

Et, balık, süt ve süt ürünlerini tüm dünyaya ulaştıran Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği, ihracatı artırmak için bünyesinde hizmet veren 5 alt sektörle ilgili tanıtım filmleri çekmeye karar verdi. Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Bedri Girit, dünya genelinde tüketici tercihlerinin belirlenmesinde dijital platformların etkili olduğuna dikkat çekti.

Covid-19 salgını etkisiyle markaların tüketiciye ulaşmak dijital mecraları daha fazla kullandığını söyleyen Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Bedri Girit,  sektörde hedeflenen pazarlara yönelik tanıtımların yapılacağını belirtti. Girit ayrıca su ürünleri hakkındaki tanıtım filminin çekiminin tamamlandığı; kanatlı eti, yumurta, süt ve süt ürünleri ve balla ilgili hazırlıkların devam ettiği bilgisini verdi.

Bedri Girit-Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı

Bedri Girit-Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı

“HEDEFİMİZ İHRACATI 2035’E KADAR YÜZDE 297 ARTIRMAK”
Tanıtımlara ABD’den başladıklarını hatırlatan Girit: “Türk su ürünleri ve hayvansal mamuller sektörü 2035 yılına kadar ihracatını yüzde 297 oranında arttırmayı ve bugün 2,5 milyar dolar olan ihracatını 10 milyar dolara yükseltmeyi hedefliyor. Sektörün bu azmine tanıtım filmleriyle destek olacağız.” dedi.

“GASTRONOMİDE DE TANINMAK İSTİYORUZ”
Girit, gastronomi alanında da uluslararası pazarlarda tanınmak istediklerinin altını çizdi: “Türk su ürünleri için yeni kurumsal kimlik çalışması ve web sitemizin yenilenmesi çalışmalarıyla birlikte daha etkin tanıtımlar yapmayı planlıyoruz. Kanatlı ürünleri, süt ürünleri ve bal sektörlerimiz için de tanıtım filmi ve dijital pazarlama projemize devam ediyoruz. Hedefimiz Türk su ürünleri ve hayvansal mamuller sektörlerini sadece kalitesi ve üretim gücü ile değil aynı zamanda gastronomi alanında yarattığı lezzetlerle de uluslararası pazarlarda tanıtmak ve marka değerini yukarılara taşımak.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir