Connect with us

Finans & Ekonomi

“PORÇÖZ” VOLEYBOL MİLLİ TAKIMLAR ANA SPONSORU OLDU…

Yerli temizlik firması Levent Kimya’nın markası Porçöz; Türkiye Voleybol Federasyonu’yla anlaşma imzalayarak voleybol milli takımlar ana sponsoru oldu. Yerli firma kimliğiyle kendilerini ülkeye karşı “sorumlu” hissettiklerini ifade eden Levent Kimya Genel Müdürü Bülent Karaağaç, bu sorumluluğun gereğini Türk sporuna destek vererek yerine getirmek istediklerini kaydetti. 

Levent Kimya Genel Müdürü Bülent Karaağaç, voleybol milli takımlarına ana sponsor olmaları konusuna ilişkin “Anlaşmanın sporseverlere ve firmaya başarı getireceğini öngörüyoruz.” dedi.

Bülent Karaağaç-Levent Kimya Genel Müdürü

Bülent Karaağaç-Levent Kimya Genel Müdürü

“MİLLİ TAKIMLARIMIZ YENİ ZAFERLER ELDE EDECEK”
Voleybolda Türkiye’yi temsil eden milli takımların ana sponsoru olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Karaağaç şunları söyledi: “Türkiye’de kurulmuş ve bugüne kadar sınırsız başarılara imza atmış Porçöz markamızın bu yönünü, başarılarıyla dünyayı dize getiren voleybol milli takımlarımıza benzetiyorum. Porçöz’ün de destekleriyle milli takımlarımızın ‘tertemiz’ zaferlere ulaşacağına yürekten inanıyorum.”

Mehmet Akif Üstündağ-Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı

Mehmet Akif Üstündağ-Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı

“YOL ARKADAŞLIĞI BİZE GÜÇ VERECEK”
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da Porçöz’ün voleyboldaki “yol arkadaşlığının” daha büyük başarılar elde etmek için güç vereceğini dile getirdi.

Naz Aydemir Akyol-A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu

Naz Aydemir Akyol-A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu

“BU ANLAŞMA MOTİVASYON KAYNAĞI”
A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Naz Aydemir Akyol ise Porçöz’le çalışmanın onlar için ayrı bir “motivasyon kaynağı” olacağını ifade etti.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir