Connect with us

Finans & Ekonomi

HALKBANK’TAN “KADIN GİRİŞİMCİLERE” ÖZEL MÜDÜRLÜK…

Halkbank, kadın girişimcilere özel “Kadın Girişimci Bölüm Müdürlüğü’nü” kurarak bir ilke imza attı. Kadın girişimcilere özel hayata geçirilen bu yeni yapılanma, tüm finansal süreçler için hizmet verecek.

Kadın Girişimci Bölüm Müdürlüğü; Türkiye’nin dört bir yanındaki kadın girişimcilere ulaşmayı amaçlıyor. Müdürlük bünyesinde; kadın girişimcilere 100 bin TL’ye kadar destek sunan yeni bir krediyle beraber, çeşitli finansal ürünleriyle de kadın girişimcilere fırsatlar oluşturulması planlanıyor.

 Osman Arslan-Halkbank Genel Müdürü

Osman Arslan-Halkbank Genel Müdürü

“KADIN GİRİŞİMCİLERE ÖZEL BÖLÜM”
Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kadın girişimcileri teşvik etmek istediklerini söyledi: “Kadın Girişimci Bölüm Müdürlüğümüz, sektörde kadın girişimciler için özel olarak planlanmış ilk bankacılık bölümüdür ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün akabinde hizmet vermeye başlamıştır. Üreten Kadının Bankası olma vizyonu ile oluşturduğumuz bu yeni yapılanmayla, uçtan uca tüm finansal süreçlerde kadın girişimcilerimize destekler sağlamayı, avantajlı ürün ve hizmetler sunmayı ve Türkiye’nin dört bir yanındaki kadın girişimcilere ulaşarak, onların iş dünyasına katılımını ve mevcut işlerini geliştirmelerini teşvik etmeyi hedefliyoruz.”

“KADINLARI DESTEKLEYECEĞİZ”
Bursa’da gerçekleştirilen Halkbank Üreten Kadınlar Toplantısı’nda duyurduğu Kadın Girişimci Bölüm Müdürlüğü’nün ülke ekonomisine katkı sağlayacağını belirten Arslan: “Kadınlara özel finansal çözümleriyle pozitif ayrımcılık yaparak, kadınları destekleyeceğiz” dedi.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kadın girişimcilere özel birimi, Bursa’da gerçekleştirilen Halkbank Üreten Kadınlar Toplantısı’nda duyurdu.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir