Connect with us

Türkiye Gündemi

TÜRKİYE’NİN KOZMETİK ÜSSÜ: FARMASİCITY…

Türkiye’nin ilk doğrudan satış ve üretim firmalarından Farmasi, Ömerli’deki fabrikasıyla aynı yere inşa edilen “Farmasi Plaza” binasının açılışını yaptı. Avrupa’nın en büyük entegre üretim tesisinin ve yeni plazanın yer aldığı tesise “FarmasiCity” adı verildi. Firmanın satış, pazarlama, insan kaynakları, lojistik ve tedarik zinciri faaliyetlerinin tümü, 3 bin metrekare üzerine kurulan bu plazada gerçekleşecek. 

Farmasi’nin Ömerli’deki günlük 1,5 milyon üretim kapasiteli tesisinde imal edilen “makyajdan cilt bakımına, sağlıklı ev temizlik ürünlerinden takviye gıdaya kadar geniş yelpazedeki” ürünler tüketicilerle buluşuyor.

2021 YIL SONU HEDEFİ ABD…
Kozmetik pazarında dünyanın en iyi 10 markası arasına adını yazdırmak isteyen Farmasi, 5 kıtada 125 ülkenin tüketici ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. Büyüme hedefiyle ilerleyen şirketin yeni rotası Amerika Birleşik Devletleri (ABD). 2021 yıl sonu için Florida eyaletindeki Miami şehrinde 26 milyon dolarlık bir operasyon merkezi ve kampüs açmayı  planlayan şirketin küresel büyüme çalışmalarını Emre Tuna ve Sinan Tuna yürütüyor.

Emre Tuna-Farmasi’nin Yönetim Kurulu Üyesi

Emre Tuna-Farmasi Yönetim Kurulu Üyesi

“SIRADA KANADA, MEKSİKA VE ALMANYA”
Farmasi’nin büyüme hedeflerine işaret eden Farmasi’nin Yönetim Kurulu Üyesi Emre Tuna, “Türkiye’de yeni plazamızı açmanın ve tesisimizi büyütmenin gururunu yaşıyoruz. Amerika’da da hızlı ve güvenli bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Yeni hedefimiz bu yıl Kanada, Meksika ve Almanya pazarına giriş yapmak.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir