Connect with us

Finans & Ekonomi

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İKİNCİ BANKASI “VAKIFBANK”

Vakıfbank büyümeyi sürdürüyor. Bankacılık faaliyetleriyle 2020 yılı sonu itibarıyla reel ekonomiye 523 milyar TL katkı sağlayan Vakıfbank, 699 milyar lira aktif büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük 2. bankası oldu.

Tüketicinin ihtiyaç duyduğu her an hizmet verdiklerini dile getiren VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, en “iyi ikinci banka” ünvanını kazanmalarında müşteri takdirinin de etkili olduğunu söyledi.

 Abdi Serdar Üstünsalih-VakıfBank Genel Müdürü

Abdi Serdar Üstünsalih-VakıfBank Genel Müdürü

“İHTİYACA GÖRE ÇÖZÜM ÜRETTİK”
Üstünsalih, bankanın tüketicilerin ihtiyacına yönelik çözüm sunduğunu ifade etti: “66 yıldır olduğu gibi 2020 yılında da müşterilerimizin daima yanında durduk. İhtiyaçlarını öngörerek hem finansal hem de sosyal çözümler ürettik. Bu nedenle VakıfBank’ın Türkiye’nin aktiflerine göre en büyük 2. bankası konumuna ulaşmasının yalnızca finansal bir sonuç olarak görülmemesi gerekiyor.”

“SOSYAL DESTEK DE ÖNEMLİ”
Bankalara finansal desteğin yanı sıra “sosyal konularda” da hizmet vermelerini tavsiye eden Sivri bu konuya dair şu detayları dile getirdi: “Bankacılık sektörü sayılarla okunuyor olsa da arka planda işleyen başka çarklar da mevcut. Teknolojiyi takip edecek, en hızlı şekilde uygulamaya alacaksınız. Yalnızca yerel piyasalardan değil uluslararası piyasalardan kaynak sağlayacaksınız. Müşteri alışkanlıklarını izleyecek, onları dinleyecek, onlar talep etmeden uygun çözümler sunacaksınız. Yani daima bir adım önde olacaksınız. Ülkenize sektörünüze yalnızca rakamsal katkı değil, kurumsal sosyal katkı da sunacaksınız. VakıfBank’ın, spor kulübü, kültür yayınları ve özel çocuklara sağladığı desteklerle elde ettiği bu ikinciliği rakamsal bir sonuçtan daha fazlası; ülkemizin de bizi takdir ettiği yönünde okuyoruz.”

Vakıfbank Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı

Vakıfbank Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı

“VOLEYBOL HAYALİ OLAN GENÇ KIZLARA İMKAN TANIYORUZ”
Üstünsalih, VakıfBank Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nın 35 yıldır faaliyet gösterdiğinin altını çizdi: “Kız çocuklarına destek olmak Vakıfbank’ın en büyük sorumluluklarından biri. Türkiye’nin dört bir tarafında voleybol hayali kuran kızlarımıza imkân tanıyor, onları okullarımızda, alt yapımızda yetiştiriyoruz. Onlar da dünya, Avrupa şampiyonu olarak, adlarını Guinness Rekorlarına yazdırarak bizleri onurlandırıyor. Bu yalnızca VakıfBank’ın değil, Türk kadınının büyük başarısıdır.”

“2020’DE 50 ESERİ OKURLA BULUŞTURDUK”
VakıfBank Kültür Yayınları ile bugüne kadar 85 eseri okurla buluşturduklarını hatırlatan Üstünsalih, VakıfBank Kültür Yayınları ile tüketicinin kültür yayıncılığı ihtiyacına yanıt verdiklerini kaydetti.

Vakıfbank İlkokulu özel eğitim grubu öğrencileri

Vakıfbank İlkokulu özel eğitim grubu öğrencileri

“ÖZEL ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE KATKI SAĞLADIK”
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile 2017 yılından bu güne 81 ilde özel çocukların eğitimine katkı sağladıklarına dikkat çeken Üstünsalih, “Türkiye’nin geleceği çocukların hayallerine ortak oluyoruz. MEB ile bugüne kadar 39 adet Mekatronik ve Akıl Oyunları Atölyesi ile 15 adet Yapay Zekâ Atölyesi’ni okullarımıza sunduk. Ayrıca 170’in üzerinde Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı’nı da hayata geçirdik. Bu atölyelerimiz sayesinde de yaklaşık 30 bin çocuğa ulaştık”. dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir